Kaposváron nyílik a nyolcadik Datanet Café

forrás Prim Online, 2004. szeptember 23. 12:49
A mai napon új tag kapcsolódik a Datanet Café országos hálózatához. A GTS-Datanet ügyfélszolgálati irodája és internet kávézója Kaposvár belvárosában nyílik.
A mai napon nyíló kaposvári Datanet Café 8 nagy teljesítményű multimédiás számítógéppel áll a vendégek rendelkezésére. A gyors, megbízható internetelérést és a korlátlan sávszélességet a GTS-Datanet biztosítja. A klimatizált internetkávézóban nincs minimális géphasználati díj, így akár egy percre is bérbe vehető számítógép a világháló eléréséhez. A kávézó igazán diákbarát, a tanulók 20% kedvezménnyel vehetik igénybe a szolgáltatást.

A netcafé további szolgáltatásokat is kínál vendégeinek: lehetőség nyílik fénymásolásra, nyomtatásra, az ügyfélszolgálaton pedig a vezetékes ügyek intézésére. A számítástechnikai szaküzlet és szerviz üzemeltetése teszi igazán különlegessé az internetkávézót.

A 2003-ban indult Datanet Café program keretében az országban már Sopron, Debrecen, Győr, Miskolc, Kecskemét, Zalaegerszeg, Szeged nyitotta meg internetes kávézóit, és tartozik a továbbra is bővülő magyarországi hálózathoz.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50