Három új TFT monitorcsalád: Value Line, Business Line, Premium Line

forrás Prim Online, 2005. április 16. 19:03
A Fujitsu Siemens Computers új Value Line TFT monitorokkal egészítette ki termékkínálatát.
Mindhárom termékcsalád megújult, vonzó külsőt kapott. Keskeny szegély és karcsú kivitel teszi a monitorokat bármelyik munkaasztal elegáns kiegészítőjévé. A találékony kábelelvezetésnek köszönhetően a monitorhoz csatlakozó kábelek nem keltenek rendetlen benyomást, összefogottan kerülnek elvezetésre. Ezen kívül az új állvány függőlegesen is széles tartományban állítható és dönthető, így a kijelző alja akár az asztal síkjára is letehető, nyak- és gerinckímélő testtartást biztosítva ezáltal a felhasználónak. A Premium monitoroknál a képernyő 90o-os elforgatására is lehetőség van, így pl. az A4 formájú dokumentumok teljes egészében megjeleníthetőek. A Premium Line monitorok a világ egyik legismertebb és legelismertebb design versenyének, az "iF design"-nak 2005. évi díját is elnyerték.

Az új technológia az átszabott és megújult külső mellett kiemelkedő belső, hardveres tulajdonságokkal is párosul. A lecsökkentett, 8 ms-os válaszidő minden 3D-s alkalmazás, videólejátszás, játék esetén tökéletes megjelenítést biztosít. A Premium monitorok kristálytiszta képét és ragyogó színtisztaságát az ACC-vel (Accurate Color Capture) kiegészített 8-bites TFT panel és egy ún. ADCC (Advanced Dynamic Capacitance Compensation) technológia biztosítja. A kontrasztarány egyes típusoknál az 1000:1-et is eléri, a láthatósági szög pedig 178 o.

A Business Line és Premium Line monitorok 17 és 19 hüvelykes méretben kerülnek forgalomba, kiegészítve a Premium család 20 hüvelykesével, míg a Value Line monitorok 15" és 17"-os méretben lesznek kaphatók. Az új Premium monitorok ráadásul hálózaton keresztül akár távolról is menedzselhetőek a DisplayView és DeskView szoftverek segítségével. Ezáltal többgépes környezetben idő és pénz spórolható meg.

A teljes sorozatot a Fujitsu Siemens Computers a hannoveri CeBIT-en mutatta be először.
Kulcsszavak: monitor Fujitsu Siemens

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a NEXT 3D konferencia programja

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

2024. május 14. 16:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36