Szövetség alakult az elektronikus kereskedelem támogatására

MTI Sajtóadatbank, 2005. április 25. 09:15
Az elektronikus kereskedelem magyarországi elterjesztésének támogatására szakmai szövetség alakult. A "Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért" egyesületbe azokat várják akik a szakterület gyakorlati művelőjeként, kutatójaként, oktatóként vagy a jogszabályok előkészítőjeként tenni kívánnak a hatékony kereskedelmi formáért.
A szövetség tevékenységével - a szakmai ismeretterjesztéstől a jogszabályok véleményezéséig - segíteni kívánja az elektronikus kereskedelem korszerű, gazdaságos és megbízható formáinak elterjedését. A szövetséget 11 cég alapította, elnökévé Bőgel Györgyöt, alelnökké Talyigás Juditot és Kis Ervin Egont választották – adta hírül az MTI.
Kulcsszavak: B2B e-commerce

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hannover Messe 2024: A Bosch fenntartható megoldásokat mutatott be

Az ipari gyártás minden gazdaság motorja, a gyártóknak azonban egy jelentős kihívásra is kell megoldást találniuk: a klímaváltozás miatt a gyáraknak fenntarthatóvá kell válniuk és kímélni kell az erőforrásokat. A Bosch, a gyártási és ipari megoldások egyik vezető szállítója, a gyárautomatizáláshoz, a hidrogéngazdasághoz, a digitalizációhoz és a mesterséges intelligenciához (MI) kapcsolódó megoldások széles portfóliójával segíti az ipari vállalatokat a zöld átalakulás megvalósításában.

2024. május 4. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55