Névadó pályázatot hirdet a Vírus Híradó

forrás Prim Online, 2005. május 12. 17:30
A Vírus Híradó pályázatot hirdet, melynek keretében a www.virushirado.hu honlap olvasói nevet találhatnak a Vírus Híradó figurájának.
A legjobb nevet beküldő olvasó egy Albacomp Activa-Standard Mobil Basic notebookot, további szerencsés pályázók pedig átfogó IT-biztonsági megoldásokat és vírus híradós pólókat nyerhetnek. A névadó versennyel a szervezők nem titkolt célja a Vírus Híradó oldal népszerűsítése, hogy még több felhasználót tájékoztathassanak a napjainkban már szinte mindenkit érintő internetes fenyegetésekről.

"Az elmúlt két és fél évben igen nagy népszerűségre tett szert a Vírus Híradó, és a jövőben még szélesebb felhasználói kör számára szeretnénk információt, segítséget nyújtani az internetes fenyegetések területén" - mondta el Fórján Tamás, a virushirado.hu portált üzemeltető 2F 2000 Kft. műszaki igazgatója. "A Vírus Híradónak vírustámadások esetén naponta több ezer látogatója van, és úgy gondoljuk, ennek a nagyszámú olvasónak számos ötlete lesz arra, hogyan nevezzük el "külön bejáratú internetes szakértőnket'" - tette hozzá Fórján Tamás.

A névadó verseny május 12-én kezdődik, és június 13-án zárul. A Vírus Híradó olvasói május 12. és június 1. között küldhetik el pályázatukat, melyek közül a tíz legjobbat zsűri fogja kiválasztani. A tíz legjobb névre június 2-től június 13-ig a Vírus Híradó oldalán lehet szavazni, és a szavazás eredménye fogja eldönteni, milyen nevet kap a Vírus Híradó figurája.
Kulcsszavak: Virushirado.hu

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14