rEVOLUTION Iroda++ 6.16: kis- és középvállalati integrált ügyviteli és CRM rendszer

forrás Prim Online, 2005. május 13. 13:29
A rEVOLUTION Software a napokban mutatta be Iroda++ integrált ügyviteli rendszerének 6.16 verziószámú változatát, amelybe számos újítás mellett ebben a kategóriában egyedülálló módon CRM Partnerkezelő modul került. Egy másik újítás révén pedig lehetőség nyílik a főkönyvi adatok mögött álló kereskedelmi és pénzügyi bizonylatok, információk gyors megtekintésére, nyomon követésére is.
A magyar integrált ügyviteli szoftverpiac három legnépszerűbb terméke között nyilvántartott rEVOLUTION Iroda++ integrált ügyviteli rendszer 6.16-os verziószámú, legújabb változata a megszokott jogszabálykövetésen túl számos újdonságot tartalmaz. A programba, választható modulként bekerült a CRM Partnerkezelő rendszer, amely segítséget nyújt a napi üzletmenettel kapcsolatos ügyfél-információk tárolásában, rendszerezésében és elemzésében. Az Iroda++ CRM modul alapja a rEVOLUTION eredetileg különálló CRM Partnerkezelő szoftvere, amely közel 130 céget kitevő felhasználói bázisával jelenleg Magyarország legkelendőbb CRM rendszere.

A CRM Partnerkezelő modul biztosítja az ügyfelekkel kapcsolatos munkafolyamatok nyomon követhetőségét, a feladatok kiosztását és ellenőrzését, valamint közös hozzáférést tesz lehetővé a partner-információkhoz. Használatával optimalizálható a munkamegosztás, eltűnnek a cetlik, strukturáltan visszakereshetővé válik a levelezés és valamennyi, a partnerrel kapcsolatos történés. A CRM modulban lévő partner-szinkronizáció segítségével egyszerűen átemelhetőek az Iroda++ programban egyszer már rögzített partnerek, és fordítva. A rendszer korlátlan számú cím és kapcsolat rögzítésére és kezelésére alkalmas.

A rendszer másik kiemelt újdonsága a modulok közötti tételkapcsolatok ellenőrzésére, követésére szolgáló Tételkapcsolatok nyomon követése (hétköznapi nevén "lefúró") modul. A tételkapcsolatok nyomon követése révén felszínre hozhatóvá válnak a "színfalak mögötti" információk, azaz egy egyszerű keresési, lenyitási funkcióval lekérdezhetővé válik pl. a főkönyvi bizonylat mögött álló pénzügyi, illetve kereskedelmi bizonylatok összes adata anélkül, hogy át kellene lépni más modulokba. A modul használatával bármelyik tételről megtudhatjuk, hogy milyen bizonylatok az előzményei, illetve a "következményei" a rendszerben. Használata elsősorban a pénzügyi, könyvelési, illetve kontrolling területen dolgozó munkatársak számára előnyös, hiszen az ő munkájukat gyorsítja és egyszerűsíti az új funkció, amikor különböző modulokban keletkezett és nyilvántartott bizonylatok és adatok kapcsolatának vizsgálatát végzik.

Az Iroda++ rendszer fejlődését és fejlődésének irányát jelzi, hogy a 6.16 verziótól kialakításra került az önálló Kontrolling rendszer (modulcsoport), melynek tagjai a Tételkapcsolatok nyomon követése modulon felül a korábban kialakított Egyeztető-ellenőrző, Egységes kimutatás-kezelő modulok, valamint a rendszer riportozási lehetőségeit szinte végtelen variációra kiterjesztő Dinamikus listagenerátor. A kontrolling funkciók iránti egyre nagyobb igény is jelzi, hogy a kis- és középvállalatok pénzügyi ellenőrző mechanizmusai az élesedő verseny és az EU-csatlakozás miatt jelentős fejlődésen mennek keresztül.

Az Iroda++ 6.16-os verziójában az említett újdonságokon túl egyéb moduláris fejlesztések is helyet kaptak. Több más fejlesztés mellett a Kereskedelem modulba bekerült árfolyam-ellenőrzés funkció a devizák aktuális árfolyamának rögzítésekor ellenőrzi, hogy az utoljára rögzített árfolyamtól egy előre megadott százalékos értéknél nagyobb mértékben tér-e el a megadott árfolyam, ezáltal kiküszöbölhetőek az elgépelésből adódó, majd akár a könyvelést is érintő tévedések.

A Pénzügyi analitikus modul újdonságai közé tartozik a korábban is használatos csoportos késedelmi kamat generálási funkció továbbfejlesztése. A funkció révén minden, lejárt tartozással rendelkező ügyfelünk részére generálhatunk késedelmi kamatközlőt, illetve még ez előtt megtekinthetjük a számolt kamat összegét, és hogy a késedelmi kamat milyen tételekből tevődik össze. Így ezáltal a felhasználók egyszerűen eldönthetik és kiválogathatják, hogy kinek akarnak késedelmi kamatközlőt generáltatni.
A Főkönyvi kettős könyvelés modulban a megszokott főkönyvi kivonatok közé bekerült egy kivonati lista, amelyben nem csak a számlaszámok és csoportok, de a számlaosztályok forgalmai mellett az egyenlegek is feltűntetésre kerültek.
Kulcsszavak: CRM Revolution

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38