Új kereskedelmi igazgató az update software-nél

forrás Prim Online, 2005. június 6. 10:45
Az update software Magyarország új kereskedelmi igazgatója 2005. április 1-jétől Radnai Iván. Radnai Iván a magyarországi ügyfélbázis további bővítéséért felelős, és aktívan részt vesz majd az értékesítési stratégia megtervezésében és kezelésében.
Radnai Iván tekintélyes szakmai múlttal rendelkezik az értékesítés és a kereskedelem területén. A magyar IT-piac számos képviselőjének dolgozott már. Karrierje az IBM-nél indult, ahol tanácsadói és projekt menedzseri pozícióban dolgozott. Két év sikeres értékesítési és marketingtevékenység után az Unisys Information System Magyarországnál folytatta pályafutását, ahol Consultancy Managerként tevékenykedett. 2000-ben a Compaq Computer Magyarországhoz szerződött, Industry Account Manager pozícióban dolgozott tovább.

Az Atos Originhez 2001-ben csatlakozott. Itt az egyes kulcsfontosságú régiók - Magyarország, Csehország, Szlovákia, Ukrajna, Lengyelország, Oroszország és Sanghaj - értékesítési tevékenységének koordinálását és összehangolását, valamint az ügyfelek komplex üzleti igényeinek megoldását látta el.

2003. decemberétől 2005. márciusáig a Wincor Nxdorfnál dolgozott mint International Account Director. A kelet-közép-európai régió kiskereskedelmi olajüzletág megalapításával és vezetésével bízták meg.

Radnai Iván kinevezésével az update software fontos stratégiai döntést hozott, aminek köszönhetően megerősítheti pozícióit a kelet-közép-európai régióban.
Kulcsszavak: update software

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09