Minősített közbeszerzési szállító a Grepton

forrás Prim Online, 2005. június 27. 11:21
A Grepton Informatikai Rt. 2005-ben bekerült a minősített közbeszerzési beszállítók közé. A keretszerződések alapján - közvetlen beszállítóként - Microsoft és Oracle megoldásokat tesz elérhetővé a magyar közbeszerzés alá tartozó intézmények számára. A Grepton ebben az évben mintegy 500-600 millió forint értékben tervezi licencek szállítását az említett intézményekbe.
Aláírásra kerültek azok az éves Microsoft és Oracle gyártó cégek megoldásait elérhetővé tevő Központi Szolgáltatási Főigazgatósággal (KSZF) köttetett keretszerződések, melyek az előző években a Magyar Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatóság által kiírt pályázatok végeredményeként jöttek létre. A szerződések a magyar közbeszerzés alá tartozó intézmények számára nyújtanak kedvező beszerzési lehetőséget, a felmerülő igények lefedésére.

A Fejlesztői platformok szerinti adatbázis-kezelő és adatfeldolgozó szoftverek, valamint fejlesztő eszközeik szállítása és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése néven létrejött szállítási keretszerződések lehetőségeket nyújtanak a Grepton - mint minősített szállító - számára, hogy idén közvetlenül szállítson Microsoft és ORACLE alapú termékeket és szolgáltatásokat egy olyan területre, ahol eddig erre csak alvállalkozóként volt lehetősége.

Az elmúlt években megismert közigazgatási szegmens jó üzleti lehetőségeket kínál a Greptonnak, hiszen a forgalom növelése mellett nagyobb esély nyílik a cégben rejlő értékek állami intézmények számára történő biztosítására, hosszú távú megoldások kidolgozására. A Grepton a keretszerződésekben elfogadott nagyvállalati szerződések alapján ebben az évben mintegy 500-600 millió forint értékben tervezi licencek szállítását. A különböző termékhasználati jogok értékesítése mellett a leszállított termékek mellé olyan minőségi szolgáltatást nyújtanak, amelyekkel biztosított az így beszerzett termékek minél hatékonyabb felhasználhatósága.

Reprezentatív kutatás a magyarok klímavásárlási szokásairól

A magyarok 67 százalékának nincs otthon klímája, legnagyobb arányban ventilátorral hűtenek a nyári melegben. Akik mégis vásárolnak, azok egyértelműen az ár és az energiafogyasztás alapján hozzák meg a döntésüket – derül ki a Hisense friss reprezentatív kutatásából. 

2024. május 2. 20:15

AOMEI Partition Assistant Standard Edition 10.4.0

Az ingyenes partíciókezelő program képes a partíciónkat átméretezni, másolni, egy partíciót külön részekre osztani, klónozni, törölni stb.

2024. május 2. 20:09

Screamer Radio 2.8884.18519.0 (2024-04-28)

A Screamer Radio segítségével több ezer online rádiócsatorna műsorából válogathatunk, ezekből lehetőségünk van kedvencek létrehozására. A különböző csatornák között kereshetünk név, műfaj vagy ország szerint is.

2024. május 2. 20:06

Titkosítási tanácsok a Kingstontól

Manapság egyre több és egyre nagyobb volumenűek az adatlopások, ráadásul az adatszivárgások egyre többe is kerülnek a szervezetek számára. A technológiai újításoknak köszönhetően a kibertámadások napról napra kifinomultabbak, és a legerősebb jelszót is feltörik. Ennek ellenére továbbra is ez a vállalatok által leggyakrabban használt biztonsági módszer világszerte.

2024. május 2. 19:27

A Seco honlapja az ügyfelek kezébe adja a hatékonyság erejét

A Seco weboldala új, úttörő funkcióval bővül, amely segítségével az ügyfelek azonnal összehasonlíthatják a rendelkezésre álló lapkákat, így gyorsan megtalálhatják és megrendelhetik a jelenlegi szerszámaiknak megfelelő, illetve az azoknál akár kiválóbb cseretermékeket a Seco kínálatából.

2024. május 2. 19:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14