SOA egyszerűen: megjelent az AquaLogic Service Bus

forrás Prim Online, 2005. szeptember 3. 10:33
A BEA AquaLogic Service Bus 2.0 felgyorsítja a szolgáltatásorientált architektúrák (SOA) heterogén informatikai környezetben való üzembe helyezését, leegyszerűsíti ezek kezelését. Segítségével könnyűvé válik a szolgáltatások konfigurálása, összekapcsolása és menedzselése - adta hírül az Alerant Rt., a BEA-termékek magyarországi disztribútora.
"Napjaink vállalatai számára kihívás, hogy informatikai hátterük képes legyen az üzleti elvárásokkal összhangban biztosítani az új szolgáltatásokat. Ehhez olyan intelligens szolgáltatás-infrastruktúra platformra van szükségük, mely segítségével megbízható módon végezhető el az integráció az eleve heterogén informatikai környezetekben, valamint megvalósítható a szolgáltatások vállalati szintű újrahasznosítása. A BEA AquaLogic Service Bus ilyen platformot nyújt a szolgáltatások integrációjához és életciklusuk kezeléséhez" - nyilatkozta Rob Levy, a BEA Systems termékfejlesztési stratégiáért felelős igazgatóhelyettese.

A BEA AquaLogic Service Bus a szolgáltatások regisztrálásához, folyamatos felügyeletéhez és életciklus-kezeléséhez szükséges képességekkel rendelkezik. Intelligens üzenetküldő, routing és átalakító képességével támogatja a heterogén végpontokon való használatot. Egyetlen termékben egyesíti a vállalati szolgáltatásokat kezelő buszok integrációs jellemzőit és az operációs szintű szolgáltatáskezelést, ezzel a szolgáltatásorientált architektúra egészére kiterjedően felgyorsítja a megosztott szolgáltatások konfigurálását és üzembe helyezését, valamint egyszerűsíti azok éppen futó műveleteit. A BEA AquaLogic Service Bus dinamikus útvonalválasztást, protokollok közötti konverziót, irányítást, illetve átalakítást nyújt egy olyan metaadat-vezérelt konfiguráció révén, amely megkönnyíti a változások bevezetését, mivel a szolgáltatások kezelésének feladatát átveszi maguktól a szolgáltatási végpontoktól, és így lendületes, az igényekhez alkalmazkodó SOA-infrastruktúrát teremt.

A BEA AquaLogic Service Bus a BEA szolgáltatás-infrastruktúra termékcsaládjának kulcsfontosságú része. Az AquaLogic termékcsalád bármely üzleti informatikai környezetben lehetővé teszi a szolgáltatás-orientált architektúra sikeres üzembe állítását, biztosítja, hogy az egyes szolgáltatások azonosíthatók, rögzíthetők és kezelhetők legyenek, illetve összetett alkalmazásokat és folyamatokat lehessen összeállítani belőlük.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

2024. május 15. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38