Őszi egészségvédő programok a Házipatika.com-tól

forrás Prim Online, 2005. szeptember 20. 08:56
Szeptember 25-ig még tart Magyarország egyik legsokoldalúbb ingyenes fogyókúra programjának, az Öt hét – öt kilónak a regisztrációja! A HáziPatika.com dietetikusai által összeállított program az eddigi öt menüsor mellett most a népszerű GI diétával is bővült.
A menüsorok összeállításánál a szakemberek minden igényt figyelembe vettek, így a 6 menüsor között mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet. Az otthon főzőcskézőknek „kényelmes”, a kevés idővel rendelkezőknek „express” menüsor készült. A vegetáriánusok, a szénhidrátszegény diétára szorulók, vagy éppen a tejcukor-érzékenyek is megtalálják a nekik való ételsorokat, míg a divatkedvelőket a népszerű, de hatásos GI diéta várja.

Mozgás nélkül nincs siker, ezért a programot Norbi által összeállított, és képekkel illusztrált mozgásprogram teszi még hatékonyabbá. A tapasztalatok szerint társsal könnyebb az elhatározás, ezért a párosan fogyókúrázókat értékes nyereményekkel kecsegtető külön játék is várja. Az ingyenes fogyókúra-programra a következő oldalon jelentkezhet: http://www.hazipatika.com/fogyokura

Koleszterinszint-csökkentés 4 hét alatt akár 15%-kal

Magyarország a világ élmezőnyébe tartozik a szív- és érrendszeri megbetegedések okozta halálozások terén, melyek kockázatát a magas koleszterinszint jelentősen növeli. A szeptemberben induló, és az interneten egyedülálló ingyenes koleszterinszint-csökkentő program célja, hogy ezeket a rizikótényezőket csökkentse.

Mérje fel a kockázatot!

Aki nem tudja eldönteni, hogy érinti-e a magas koleszterinszint okozta kockázat, egy rizikókalkulátor: (http://www.hazipatika.com/services/cholesterol/calc) segítségével könnyedén ki is számíthatja.

Étkezzen egészségesen!

A program résztvevőinek a HáziPatika.com dietetikusai két menüsort állítottak össze. Az Activ menüsort azoknak, akik csak koleszterinszintjüket, míg az Activ + Fitt programot azoknak, akik súlyfeleslegüket is csökkenteni is szeretnének leadni. Bővebb információért és a jelentkezéshez kattintson ide:
http://www.hazipatika.com/services/cholesterol

Szeptember 12-től személyre szabott táplálkozási tanácsadást kaphat, ha a Flora dietetikusát hívja a 06/40-200-681–es telefonszámon (H-CS, 14-18 óra között). Teszteljen, nyerjen és változtasson egészségéért! http://www.flora.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55