A TFT monitorok új generációja: 16:10-es, szélesvásznú moziélmény

forrás Prim Online, 2005. szeptember 27. 14:47
A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb nagyfelbontású síkképernyős, szélesvásznú LCD monitorját. A 19 hüvelykes, 16:10-es képarányú képernyővel rendelkező monitor kategóriájában egyedülállóan alacsony válaszidejének köszönhetően kompromisszumok nélkül szolgálja ki a legújabb, nagy grafikai elvárásokat támasztó számítógépes játékok, vagy multimédiás alkalmazások igényeit is.
Napjainkban a filmipari trendek jelentős hatása szórakozási szokásainkra elsősorban a szélesvásznú mozik elterjedésében érzékelhető. A szélesvásznú képarányok térhódítása nem kizárólag egy újabb divatirányzat előretörését jelentik, magukban rejtik a gyártók kutatásainak eredményeit, felismerését annak, hogy a 16:10 képarány az emberek számára könnyebben kezelhető, kellemesebb megfigyelési élményt biztosít. Ezt a megfigyelést alapul véve a filmiparon kívül, újabb és újabb játékfejlesztő, grafikai szoftergyártó dönt úgy, hogy termékeit ehhez a felismeréshez igazítja. Az új SCALEOVIEW W19-1 LCD-képernyővel a felhasználók korlátok és minőségi kompromisszumok nélkül élvezhetik az új irányzat előnyeit, ráadásul mindezt megfizethető áron.

Az új Fujitsu Siemens terméket körültekintő ergonómiai kialakítása és kis helyigénye teszi rendkívül felhasználóbaráttá. Optimális kontraszt- és képarányának és kitűnő, torzításmentes nagy felbontásának köszönhetően nem fárasztja a néző szemeit, így a hosszú távú használata sem jelent nagy megterhelést. Mindezt tovább fokozza a rendkívül alacsony, 8 ms-os válaszidő, illetve a kiemelkedően széles 130°/150° függőleges és vízszintes láthatósági szög.

Családok számára a legideálisabb választás, mivel az otthoni iroda, szórakozás, a multimédiás alkalmazások és gyors Internet használatához is egyaránt kiemelkedő teljesítményt biztosít. Mindennek tetejébe briliáns képminősége és rendkívül gyors válaszideje révén felülmúlhatatlan élményt nyújt a játékok felhasználói számára is.

Tulajdonságok:
Optimális vibrálás- és torzításmentes minőség
Kiváló színtisztaság
Nagy felbontás (1440x900)
Páratlan fényerejű képernyő (300 cd/m2)
Rendkívül széles függőleges és vízszintes látószögek (130°/150°)
Magas kontraszt és kitűnő fókuszú LCD-panel (500:1)
Könnyen használható menürendszer
Automata szabályozás
Plug & Play
Alacsony energiafogyasztás
Kiemelkedően alacsony válaszidő: 8 ms
Kulcsszavak: LCD monitor Fujitsu Siemens

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a NEXT 3D konferencia programja

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

2024. május 14. 16:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36