Két és félszeres növekedés a rEVOLUTION kisvállalati CRM értékesítésében

forrás Prim Online, 2005. november 25. 13:08
A rEVOLUTION Software CRM-megoldásai iránt az év első 9 hónapjában kiugróan megnőtt az érdeklődés, amelynek következtében az értékesítés volumene 166%-kal haladta meg az előző év azonos időszakát. Ennek okát a társaság abban látja, hogy a kis- és középvállalati szektorban is egyre élesebb a piaci verseny, és a cégek felismerték, hogy az értékesítést és az ügyfélkapcsolatok kezelését segítő informatikai megoldásokat használók egyértelműen előnybe kerülnek.
A több mint 130, CRM-alkalmazást használó ügyfél mellett egyre több, korábban csak hagyományos ügyviteli rendszert használó cég érdeklődik aziránt, hogy meglévő Iroda++ szoftvere mellé, vagy akár önállóan is CRM-modult vásároljon.

A rEVOLUTION Software integrált ügyviteli rendszerrel rendelkező ügyfeleinek már mintegy 6%-a rendelkezik valamilyen partnerkezeléssel, vevői szokások elemzésével és az értékesítési folyamatok követésével kapcsolatos rendszerrel. Az értékesítések száma folyamatosan növekvő tendenciát mutat: a dobozos és az egyedi fejlesztésű CRM-megoldások értékesítésében a fejlesztő cég ez év első 9 hónapjában 166%-os növekedést ért el az előző év hasonló időszakához képest, és jelenleg is mintegy 15 CRM értékesítési ajánlat vár válaszra az ügyfelek részéről, ami közel háromszorosa a tavalyi év hasonló időszakában tapasztalt érdeklődésnek.

A rEVOLUTION szerint egyre több kis- és középméretű vállalkozás látja be, hogy az élesedő piaci versenyben ügyfeleik magas színvonalú kiszolgálása és a kereskedelmi folyamatok követése különböztetheti meg őket versenytársaiktól, és ez informatikai támogatással megvalósítható. Egy korszerű CRM-megoldás bevezetésével ugyanis több idő marad a tényleges értékesítési feladatokra, átláthatóvá válnak az ügyfélkapcsolatok és naprakész információk nyerhetők az összes ügyféllel kapcsolatos tevékenységről.

Az Iroda++ CRM-modul alapja a rEVOLUTION eredetileg különálló CRM Partnerkezelő szoftvere, amely közel 130 felhasználóját tekintve jelenleg Magyarország legelterjedtebb CRM-rendszere. A felhasználók között a magyar gazdaság iparágainak széles köre képviselteti magát, többek között az autókölcsönző, az oktatási szolgáltató- és a visszatérő ügyfelekre számító kereskedelmi cégek köréből. A kisebb méretű vállalatok érdeklődése elsősorban a dobozos CRM-rendszer felé irányul, a nagyobbak inkább a pontosabb testre szabást lehetővé tevő integrált CRM Partnerkezelő rendszert választják.
Kulcsszavak: CRM Revolution

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jön az év legnagyobb innovációs és startup fesztiválja

A 2015-ben indult Startup Safari Budapest hazánk egyik legnagyobb startup konferenciájaként idén ismét megnyitja kapuit, június 11-én 12 helyszínen közel 100 előadással és interaktív programmal várja az érdeklődőket, melynek során számos hazai szakember mellett nemzetközi előadókkal élőben is lehet majd találkozni és kérdezni tőlük. Nemcsak üzleti, hanem mélyebb technológiai és innovációs témákkal foglalkozik az esemény, angol és magyar nyelven egyaránt.

2024. május 16. 19:47

Teljes mértékben napenergiával működtethető a Lenovo üllői gyárának innovációs központja

Új, a nagy teljesítményű számítástechnikai (HPC) innovációkat ellátó napelemeket telepített a Lenovo üllői gyártóüzeme. A vállalat 2023 októberében átadott létesítményében működő globális innovációs központja ezáltal azt is biztosítja, hogy az ügyfelek 100%-ban napenergiával tesztelhessék a HPC-munkaterhelést.

2024. május 16. 14:43

Így működnek majd a távfelügyelt boltok

A közelmúltban jelentették be, hogy rövidesen Magyarországon is elindulnak az első úgynevezett „hibrid” boltok, melyek nappal a ma ismert formában, a megszokott nyitvatartási időn kívül pedig személyzet nélküli üzemmódban várják a vásárlókat. A lehetőség technikai feltételeiről, illetve a használatának módjáról a megoldást fejlesztő Laurel Kft. május 15-i retailkonferenciáján közöltek részleteket.

2024. május 16. 13:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38