SAP-val fokozza üzleti teljesítményét az EMI Music

forrás Prim Online, 2005. november 25. 13:49
Az EMI Csoport részeként működő, a többek között a Coldplayt, Norah Jonest és Robbie Williamst képviselő EMI Music a mySAPT ERP rendszert vezeti be a világ számos országában jelen lévő vállalatainál.
A pénzügyi és értékesítési folyamatokat összehangoló, az átláthatóságot fokozó és a globális jelentéskészítés hatékonyságát javító mySAP ERP megoldás több régi rendszert vált ki a számvitel, a beszerzés, a rendelések rögzítése és a pénzügyi beszámolókészítés területén. A globális projekt első, egyesült királysági és írországi szakasza tavaly sikeresen lezárult, jelenleg Japánban dolgoznak a mySAP ERP bevezetésén. A rendszer globális kiterjesztésére a következő 3-5 évben kerül sor.

Az EMI Music jól halad üzleti tevékenysége átalakításával, hogy így jobban alkalmazkodjon az internetre, mobiltelefonokra és hordozható médialejátszókra épülő digitális piac erősödéséhez. A regionális és globális kiskereskedők által kiszolgált ügyfélkör egyre összetettebb jellege miatt a vállalatnak gyorsabb információelemzésre és nagyobb rugalmasságra van szüksége az új terméktípusok és üzleti modellek kínálta lehetőségek megragadásához.

Értékesítési, számviteli és beszerzési folyamatai ésszerűsítésével az EMI hatékonyabban fogja tudni kézben tartani helyi vállalatai üzleti teljesítményét. Az EMI dolgozói világszerte egységes platformon dolgozhatnak, így jobban át tudják tekinteni a regionális és globális értékesítés eredményeit. A fejlettebb analitikai képességekre támaszkodva proaktív módon kezelhetik a teljesítményt, a nyereséget és a növekedést.
Kulcsszavak: EMI SAP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elmaradnak a nemzetközi átlagtól automatizálás és AI terén a magyar cégek

A vállalatok többsége digitálisan még éretlen, ha a HR folyamatok automatizációjáról van szó – derült ki egy friss felmérésből. A munkavállalók azonban korántsem tartanak annyira az AI előretörésétől, mint gondolnánk: mindössze tíz százalékuk gondolja azt, hogy a mesterséges intelligencia ténylegesen veszélyeztetné az állását. A kutatás arra a kérdésre kereste a választ, hogy a technológia gyors ütemű változása mellett mire számíthatnak az álláskeresők, a munkavállalók és a munkaadók a közeljövőben. 

2024. május 6. 18:10

Növényvédelmi drónpilótaképzést indít a Széchenyi-egyetem, az ABZ Drone és a CloudIA

A Széchenyi István Egyetem, az ABZ Drone Kft. és a Cloud for Intelligent Airplace Zrt. (CloudIA) együttműködési megállapodást kötöttek, amelynek keretében növényvédelmi drónpilóta-képzést indítanak, először május végén. Az oktatás az Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Karon valósul meg, elérhetővé téve a legmagasabb szintű drónképzést a régió szakemberei számára.

2024. május 6. 11:50

Mitől lesz okos a jövő hálózata

A jövőben a megújuló energiaforrások arányát növelnék a legtöbben, 2030-ra pedig a digitalizáció és az energiaellátás zöldülése a legmarkánsabban megmutatkozó igény - derül ki az E.ON Hungária Csoport reprezentatív kutatásából. A vállalatcsoport felkészülve a jövő kihívásaira, az elkövetkező években 1 milliárd eurót tervez költeni áramhálózatának fejlesztésére Magyarországon és folyamatosan keresi és alkalmazza azokat a megújuló energia használatát segítő innovatív eszközöket, amelyek a hálózat stabilitását és rugalmasságát szolgálják.

2024. május 6. 10:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55