Logitech-ajánlat a közelgő ünnepekre

Kovács Attila, 2005. december 14. 13:01
Karácsony és szilveszter a legjobb alkalom, hogy elküldjük jókívánságainkat barátoknak és rokonoknak, még ha épp a világ másik végén vannak is. Szeretteinknek üzenetben sikert és szerencsét kívánni szép dolog, de ha eközben láthatjuk is őket, az kétségtelenül sokkal személyesebbé teszi mondanivalónkat. Egy nemrégiben végzett Logitech-felmérés szerint az európai emberek 34%-ának ötnél több olyan ismerőse vagy családtagja van, akiket szeretnének gyakrabban látni, de a távolságok miatt ez nem lehetséges.
A világ vezető webkameragyártójaként ismert Logitech megoldást kínál a problémára. Mindössze egy számítógép, internetkapcsolat, egy webkamera és egy fejhallgató segítségével ingyen beszélhetünk rokonainkkal, barátainkkal, sőt, közben még láthatjuk is őket teljes képernyős élő videóadásban. A Skype internetkommunikációs vállalat mostanában indította útjára videotelefon-szolgáltatásának béta-verzióját a Skype 2.0-s szoftverében. Az MSN Messenger is kínál ehhez hasonló szolgáltatást. A Logitech új webkamerái pedig még akkor is jó képet mutatnak, ha a lakás éppen csak a karácsonyi, újévi hangulatfényekkel van megvilágítva.

  • A Logitech QuickCam Fusion - ami csak egyike a Logitech számos különböző webkamerájának - a következő szolgáltatásokat nyújtja:
  • Széles, 78°-os látószög, amivel egyetlen képben elférsz a veled ünneplő barátaiddal együtt.
  • Nagy felbontású videó (valódi 1,3 megapixel), hogy a vonal túlsó végén lévő ismerősök jól megnézhessék az illetőt.
  • A videokép fényének és színeinek beállítása a lehető legvalószerűbb hatáshoz. A Logitech RightLight technológiája gondoskodik róla, hogy még félhomályában is jól lássuk azt, akivel beszélgetünk.
  • A beszélgetés visszhangjának automatikus kiszűrése. A Logitech RightSound technológiája ügyel arra, hogy a videotársalgás jó hangminőségben folytatódjon még akkor is, ha a háttérben zaj van.

A Skype vagy az MSN ingyenes videotelefon szolgáltatását és egy Logitech webkamerát használva teljes képernyős élő videóadásban élhetjük át ezeket a pillanatokat távol élő hozzátartozóinkkal együtt.

A Logitech által végzett kutatások megmutatták, hogy az európai emberek 61%-a a szemtől-szembeni személyes találkozás után ezt a kommunikációs formát kedveli leginkább.
Kulcsszavak: Skype webkamera Logitech

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38