Megszerezte az ISO 9001 tanúsítványt a VirusBuster Kft.

forrás Prim Online, 2006. január 6. 13:28
A VirusBuster Kft.-nél a 2005. év végén lezajlott minőségirányítási ISO audit során a VirusBuster megszerezte az ISO 9001: 2000 tanúsítványt. A minőségirányítási elemzés folyamán a társaság teljes tevékenységi körét vizsgálták, amely egyaránt kiterjedt a fejlesztési, pénzügyi, kereskedelmi, valamint a szolgáltatási terület folyamataira.
A több mint 10 éve piacon lévő vírusvédelmi és biztonságtechnikai megoldásokat szállító magyar cég üzletpolitikájában mindig is meghatározó elem volt a piaci kihívásokra történő gyors reagálás, a legmagasabb követelményeknek való megfelelés képessége, valamint felhasználóik megelégedettségének folyamatos növelése.

E filozófia jegyében, valamint annak érdekében, hogy a cég immár a külföldi piacok aktív szereplőjévé is válhasson, a VirusBuster vezetése a tavalyi év végén elkötelezte magát, a társaság teljes tevékenységének minőségét átfogó ISO 9001: 2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer bevezetése, független tanúsítás megszerzése és fenntartása, valamint a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztése mellett.

A Társaság több lehetséges jelölt közül pályáztatással választotta ki az Első Magyar Tanúsító Kft-t, a londoni székhelyű National Quality Assurance (NQA) Ltd. kizárólagos magyarországi képviselőjét. Az NQA a világ egyik legnagyobb nemzetközi tanúsító szervezete, mely olyan cégeknek adott ki hasonló tanúsítványt, mint a NASA, Boeing, Caterpillar, Canon, Magyarországon pedig a CIB Csoport, Honeywell, vagy a Magyar Rádió.

A sikeres audit eredményeképpen a Társaság megszerezte a MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási tanúsítványt a szoftverfejlesztés, szaktanácsadás, -ellátás, valamint szoftver nagy és kiskereskedelem alkalmazási területeken. „A szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kidolgozásakor és fejlesztésekor, a szabvány , illetve a jogszabályi követelmények maradéktalan teljesítésén túlmenően, vevőink megnövekedett minőségi igényeinek maximális kielégítését, valamint a piac által támasztott minőségi elvárásoknak történő megfelelést tartottuk szem előtt – mondta Bozsó Julianna a VirusBuster ügyvezető igazgatója.

A tanúsítványt 3 évente kell megújítania a cégnek, a követelmények folyamatos teljesülését pedig a tanúsító szervezet évenként felülvizsgálatokkal ellenőrzi.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05