A Silicon Computers Európa legjobbjai között

forrás Prim Online, 2006. március 19. 09:09
Az EMMAC (az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciója) nemzetközi szakmai zsűrije a Silicon Computers Kft. tevékenységét "European Seal of Excellence in Multimedia" díjjal jutalmazta, és a kitüntetést 2006. március 10-én a hannoveri CeBIT kiállításon adták át.

A Silicon Computers Kft., mint a Silicon Graphics és számos más, vezető technológiai cég hazai képviselete, több mint 10 éve - a felhasználók speciális igényeire szakosodva - a professzionális multimédia rendszerek vezető hazai fejlesztője és rendszerintegrátora.

A közel húsz sikeres multimédia projekt közül a legjelentősebbek egyenként több százmillió forint értékűek. Ezek a digitális multimédia archiválás és tartalom menedzsment, a digitális (tapeless) televíziózás és a média-streaming szolgáltatások területén nyújtanak teljes megoldást olyan intézményeknek, mint a Nemzeti Audiovizuális Archívum, a Magyar Országgyűlés, az ORTT, a TV2, a Duna Televízió, az RTL Klub, a Magyar Telekom stb.

A Silicon Computers Kft. rendszerintegrátorként komplett megoldással rendelkezik a manapság egyre nagyobb érdeklődéssel kísért 3Play szolgáltatások bevezetéséhez is.

  • Hat magyar vállalat, informatikai vállalkozás tevékenységét jutalmazta "European Seal of Excellence in Multimedia" díjjal az EMMAC nemzetközi szakmai zsűrije. Az elismeréseket 2006. március 10-én a hannoveri CeBIT kiállításon, a világ legnagyobb nemzetközi informatikai és telekommunikációs vásárán adták át a díjazottaknak.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09