A Symantec első EMEA alelnökévé nevezte ki John Brigdent

forrás Prim Online, 2006. április 5. 09:41
A Symantec bejelentette John Brigden európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) első alelnökévé történő kinevezését. Ebben a funkciójában Brigden úr vezeti az EMEA-régió összes értékesítési és üzletfejlesztési tevékenységét. A szakember Lindsey Armstrong helyébe lép, aki egy rövid átmeneti időszakot követően távozik a Symantec-től.
„Mivel a vállalatok ügyfeleiknek, partnereiknek és beszállítóiknak nagyobb hozzáférést biztosítanak az információkhoz, mindinkább fontossá válik az infrastruktúra, az információk és az együttműködés védelme” – mondta Tom Kendra, a Symantec egész világra kiterjedő értékesítéseiért és szolgáltatásaiért felelős ügyvezető alelnöke. „John Brigden a gyorsan fejlődő üzleti és informatikai törvényi megfelelés területén páratlan szaktudásának, erős vezetői és irányítási képességének az EMEA-régió látja majd hasznát.”

„Lindsey Armstrong tehetséges értékesítési vezetőként az elmúlt 11 évben elkötelezetten szolgálta és segítette sikerre a céget” – jelentette ki Kendra. „Nagyra becsülöm az elmúlt évi vezetői teljesítményét és azt, hogy a pénzügyi év zárásáig tovább viszi a munkát.”

Kinevezését megelőzően John Brigden a Symantec első alelnöke és általános jogtanácsosa volt. A Symantec-hez 2005 júliusában, a VERITAS Software-rel való egyesüléskor került. A VERITAS-nál Brigden első alelnökként, általános jogtanácsosként és titkárként az összes jogi ügy, köztük az értékesítési és szolgáltatási ügyletek, a törvényi megfelelés és a vállalatirányítás, a szellemi javak, a stratégiai szövetkezés, a peres ügyek, valamint az egyesülés és a felvásárlás felelőse volt.

Mielőtt a VERITAS-hoz került volna, a szakember számos értékesítési, jogi és általános vezetői posztot töltött be gyorsan fejlődő, illetve nagyvállalatoknál, így a Shutterfly, Inc. internetes digitális fényképkidolgozó cégnél és a nagyteljesítményű számítástechnika éllovasának tekintett Silicon Graphics, Inc.-nél.

Műszaki tudását a Rockwell International-nél és a General Motors Corporation-nél bizonyította. Jogi pályája a bonyolult licencügyletekkel, trösztellenes és szellemi tulajdonnal kapcsolatos pereket vivő magánpraxissal kezdődött.

Brigden kitüntetéssel doktorált jogból a Georgetown University Jogi Központjában, illetve szintén kitüntetéses villamos-üzemmérnöki oklevelet kapott a Purdue Egyetemen.

John Brigden munkahelye az Egyesült Királyságban található Green Park-ban lesz.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Symantec

Indul a negyedik nagy digitális kaland

A Digitális Tudásért Alapítvány (DTA), amely szívügyének tekinti a digitális oktatást hazánkban, ismét büszkén rendezi meg 2024. május 23-án, immáron negyedik alkalommal az ország legnagyobb digitális csapatversenyét, a Nagy Digitális Kaland-ot.

2024. május 9. 20:55

Machete Video Editor Lite 5.1 Build 44

Az ingyenes Machete Video Editor Lite videószerkesztő programmal videofájlok gyors és egyszerű vágást, összefűzését oldhatjuk meg. Törölhetjük a számunkra felesleges részeket (pl. reklámok), feldarabolhatjuk és az egyes darabokat külön-külön elmenthetjük, eltávolíthatjuk a hangfájlokat a videofájlokból. A segédprogram az AVI, WMV és ASF formátumokat támogatja.

2024. május 9. 20:32

Ultra Adware Killer 10.9.0.0

Az Ultra Adware Killer segítségével Windows rendszerekből tudjuk eltávolítani az adware és rosszindulatú programokat. Kitörli a böngésző felesleges eszköztárait, hirdetéseit, plug-injeit, a böngészőnk átállított keresési szolgáltatását és az elállított kezdőlapokat, a nemkívánatos programokat, a trójaikat, a rootkiteket és a rosszindulatú programok minden egyéb formáját.

2024. május 9. 20:30

Legendás magyar konstruktőrök nyitják meg a School-Computer kiállítást Budapesten

Új helyszínen, a Neumann Társaság Báthori utca 16. alatti székházában mutat be időszaki kiállítást az Informatika Történeti Múzeum Alapítvány – alapítója, a Neumann Társaság szakmai anyagaira építve – az iskolagépek történetéről. School-Computer – a digitális kultúra megjelenése a közoktatásban a címe a tárlatnak, amely a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával május második felétől október végéig látogatható. A május 17-én, 17 órakor zajló megnyitón a legendás Homelab számítógépek konstruktőrei, Lukács József és Lukács Endre mesélnek a személyi számítógépek hőskoráról. 

2024. május 9. 19:27

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36