A LogicTools irodát nyit Münchenben

OTS - Cégvonal, 2006. június 6. 09:42
A LogicTools, a stratégiai ellátási lánc-tervezési megoldások vezető fejlesztője, bejelentette, hogy irodát nyitott Münchenben és európai elnök-helyettesként alkalmazta Patrick Lemoine-t, hogy vezesse a cég terjeszkedését Európában.
- A LogicTools megoldásai iránt az európai piacon megnyilvánuló növekvő érdeklődés miatt került sor az új iroda megnyitására annak érdekében, hogy jobban támogathassuk vásárlóinkat és partnereinket - mondta Edith Simchi-Levi, a LogicTools üzemeltetésért felelős elnök-helyettese. - Megoldásaink kiegészítik a mySAP SCM szolgáltatásait a hálózattervezés és a készletoptimalizálás területén - mindkettő kritikus tényezője annak, hogy elérhető legyen az ellátási lánc magas szintű teljesítménye, miközben a költségek csökkennek.

Patrick Lemoine az ellátási láncok területén több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik mint menedzsment-tanácsadó és mint egy vállalat szoftverfőnöke. Egyik első alkalmazottja volt az i2 Europe-nak. Az i2 high-tech ipari csoportjának igazgatójaként, majd később elnökhelyetteseként Lemoine és csapata közreműködött az i2 helyzetének megszilárdításában, mint az ellátási láncok megoldásainak szállítója európai high-tech vállalatok számára. Azt megelőzően, hogy az i2 alkalmazta volna, Patrick Lemoine négy éven keresztül volt tanácsadója a McKinsey (and) Co.-nek, ahol európai cégeket látott el tanácsokkal a stratégia és a működés javítása területén.

  • A LogicTools alapítója 1995-ben David Simchi-Levi, az MIT mérnöki tudományokkal foglalkozó egyetemi tanára volt. A LogicTools szakértelmet, szoftvert, szolgáltatásokat és támogatást nyújt ahhoz, hogy különféle ágazatokban megvalósítható legyen a bonyolult ellátási láncok tervezési folyamata. A LogicTools ellátási lánc tervezési megoldásainak készlete tartalmazza a hálózattervezést, a készlettervezést és a több telephelyen történő termelés forrásokkal való ellátását. A LogicTools már hosszú ideje szoftverpartnere az SAP-nak - a LogicNet Plus engedélyezett integráció, amelyet a mySAP ellátási lánc kezelőjének (Supply Chain Management - mySAP SCM) és készletelemzési moduljának kiterjesztéseként ajánlanak: a többlépcsős készletoptimalizálási megoldást az SAP NetWeaver mozgatja.
Kulcsszavak: SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59