Lezárult a NextiraOne felvásárlása

forrás Prim Online, 2006. június 19. 10:26
A NextiraOne Europe Holdings BV ma bejelentette, hogy befejeződött a vállalat ABN AMRO Capital France (AACF) általi felvásárlása a korábbi tulajdonostól, a Platinum Equity LLC-től. Az ABN AMBRO Capital France, az ABN AMRO Capital franciaországi részlege ezzel a NextiraOne legnagyobb részvényese lett. A megegyezés részeként a NextiraOne felsővezetői köre kisebb arányban, de szintén részvényessé vált.
A NextiraOne 2005-ben 1 milliárd eurót is meghaladó árbevételt ért el. A 16 európai országban helyi képviselettel és több mint 100 000 ügyféllel rendelkező NextiraOne-t Európa egyik élenjáró szállítójaként tartják számon az integrált IP-kommunikációs megoldások és felügyelt szolgáltatások terén.

A NextiraOne a mai napon bejelentette az új vezérigazgató, Rafi Kouyoumdjian kinevezését is. A 45 éves Rafi Kouyoumdjian korábban három évig a Tiscali France elnöki pozícióját töltötte be, ahol hozzájárult, hogy a vállalat Franciaország egyik vezető szélessávú internetszolgáltatójává váljon - még azelőtt, hogy a Telecom Italia felvásárolta a vállalatot. A szakértő azt megelőzően az informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó Econocom Group cégnél dolgozott 13 évig, ahonnan az ügyvezetői pozícióból távozott.

Rafi Kouyoumdjian célja, hogy tovább növelje a NextiraOne vezető szerepét, valamint magasabb piaci részesedést és jövedelmezőséget érjen el Európa-szerte. Kouyoumdjian a vezérigazgatói poszton Bruno d'Avanzót váltja, aki korábban négy évig volt a vállalat vezetője.

A NextiraOne magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója Lukács Tamás. A NextiraOne Magyarország Kft. kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik a vállalati és állami szektorban, többek között a Raiffeisen Bank magyarországi képviseletei, a Budapest Bank és a Művészetek Palotája is ügyfeleik közé tartoznak.
Kulcsszavak: NextiraOne

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xiaomi publikálta a legújabb ESG jelentését

A Xiaomi a napokban közzétette a hatodik ESG (környezetvédelem, társadalmi felelősségvállalás és vállalatirányítás) jelentését. A több mint 80 oldalas dokumentum, amelyet kínai és angol nyelven adtak ki azt az előrehaladást mutatja be, amelyet a Xiaomi és leányvállalatai megtettek az ESG stratégia megvalósítása terén 2023-ban. 

2024. május 3. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14