Segédprogram Oki nyomtatókhoz

Kovács Attila, 2006. június 23. 13:35
Az Oki Magyarország ájékoztatása szerint megjelent az Oki Printing Solutions színes- és fekete-fehér nyomtató-, illetve multifunkciós-nyomtató családjához a Template Manager 2006 segédprogram.
A Template Manager 2006 képessé teszi a felhasználókat arra, hogy 203 gm2-ig bezárólag a nyersanyagok széles skálájára készítsenek nyomtatásokat; többek között nyomtathatnak névjegykártyákat, CD-címkéket, vagy akár 1,2 m hosszú molinókat is, ráadásul mindezt könnyedén, hiszen a szoftver automatikusan beállítja a nyomtatót.Az alkalmazás segít dokumentumokat létrehozni, tervezni és szerkeszteni, továbbá egy, szintén a szoftver részét képező egyszerű nyomtatási folyamat biztosítja a hatékony nyomtatást és a hibátlan végeredményt.

Létrehozás: - a felhasználók ebben a módban alakíthatják ki a sajátos vállalati igényeiknek megfelelő sablonokat, így például azokat a belső nyomtatványokat, vagy dokumentumokat, amelyekhez egyedi papírméretre van szükség.

Tervezés: - képessé teszi a felhasználókat arra, hogy névjegykártya-, molinó-, vagy címkesablonokat hozzanak létre, egyúttal védetté teszi azok egyes részeit a változtatásokkal szemben. Például névjegykártyák tervezésekor le lehet védeni az emblémát, illetve egyéb vállalati márkajelzéseket, miközben a név, a telefonszámok és egyéb részletek módosíthatók maradnak. Ez a mód lehetővé teszi továbbá grafikák, emblémák, vagy az MS Excel és Project, illetve az Adobe Photoshop programokból származó objektumok egyszerű beszúrását a sablonokba.

Szerkesztés: - a felhasználók ebben a módban a meglévő sablonok nem védett mezőit szerkeszthetik, majd menthetik a sablont. Egy névjegykártya esetében például megváltoztathatják a nevet, a telefonszámokat, vagy más fontos adatokat, majd mentve a módosításokat létrehozhatják saját névjegykártyájukat.

A szoftverhez hasonlóan a nyomtatási folyamat is rendkívül közérthető és használata egyszerű. A Template Manager 2006 automatikusan kiválasztja a felhasználni kívánt nyersanyagot a megfelelő tálcából. A "Print" (nyomtatás) ikonra kattintva megjelenik egy párbeszéd-ablak, amelyből kiderül, hogy hová kell behelyezni a nyersanyagot. További előny, hogy a nyomtató beállítása önműködően történik, amely szintén elősegíti a hibátlan nyomtatást.

A Template Manager 2006 legfontosabb tulajdonságai:

  • Megakadályozza a fölösleges papír felhasználást, mivel a felhasználók akkor és úgy nyomtathatják dokumentumaikat, ahogyan és amikor szükségük van azokra.
  • Rugalmas és könnyen használható, egyszerűbbé teszi a dokumentumok - pl. molinók, CD-címkék és névjegykártyák - tervezését.
  • Fokozott dokumentum ellenőrzést tesz lehetővé a szervezeten belül azáltal, hogy egyvalaki tervezhet egy dokumentumot úgy, hogy szerkesztés ellen levédi annak egyes részeit, majd továbbküldheti a többi felhasználónak, akik csak bizonyos részeit módosíthatják, illetve szabhatják át.
  • Biztosítja a hibátlan nyomtatási folyamatot, mivel a felhasználónak egy párbeszédablak megmutatja, hogy melyik tálcába tegye a nyersanyagot.
Kulcsszavak: OKI

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

Megjelent a NEXT 3D konferencia programja

Megjelent a NEXT 3D additív gyártás és digitalizálás konferencia programja. Nem kevesebb, mint 15 hazai mérnök és vezető szakember fogja megosztani 3D technológiai sikereit és tapasztalatait a résztvevőkkel. A konferenciaprogram alapján a NEXT 3D látogatói felbecsülhetetlen értékű tudással bővíthetik 3D nyomtatási és 3D szkennelési ismereteiket.

2024. május 14. 16:29

Három új 3D nyomtató és több ráadás a FreeDee standján

A FreeDee Kft. az additív gyártás egyik élen járó hazai specialistája. Márkafüggetlen szakértőként számos piacvezető 3D nyomtató és 3D szkenner márkával dolgoznak együtt, így a FreeDee standján idén három új 3D nyomtató is egyszerre debütál! Most lehet majd itthon először élőben megnézni a Markforged FX20 robusztus kompozit nyomtatót, az UltiMaker Factor 4 ipari FDM nyomtatót és a Formlabs Form 4 mSLA nyomtatót is. Emellett látványos SLM fémnyomtatásokra és 3D szkennelés bemutatóra is számíthatnak az Ipar Napjain a 101F (A pavilon) stand látogatói.

2024. május 6. 14:51

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59