Finomítások a Logitech Mobile Pro Headset mikrofonos fejhallgatóján

forrás Prim Online, 2006. július 2. 08:33
A Logitech az utazási szezon elejére időzítette Bluetooth headset kampányát abban bízva, hogy az autóvezetők is átérzik, hogy egy ilyen kiegészítő használata mennyivel biztonságosabbá teszi a közlekedést a megnövekedett forgalmú közutakon.
A Mobile Pro Headset mikrofonos fejhallgatót olyan felhasználók számára tervezték, akik kezüket szabadon szeretnék használni telefonálás közben. A készülék lenyűgöző, 10 órás beszélgetési időt biztosít minden felhasználónak, akinek a telefonja vagy számítógépe – márkáktól függetlenül – bluetooth kapcsolatra alkalmas. Az újszerű rögzítés megoldásnak köszönhetően egyszerűen felhelyezhető, a hosszú beszélgetésekhez és autóban is kényelmesen használható, de 10 méteres hatótávolsága miatt szabadabb mozgásteret biztosít akár otthon is, vagy az irodában.

A termék a Bluetooth 1.2 technológiát használja az adatátvitelre, amely gyorsabb kapcsolatot biztosít a telefon és a fejhallgató között. Az állítható mikrofonkar végén található zajszűrő mikrofon még zajos helyeken (például repülőtéren és autóban) is kiszűri a háttérből behallatszó hangokat, így tisztán hallható a beszédhang. A Mobile Pro Headset a hívás bontását, fogadását és elutasítását, a hangtárcsázást, az utolsó szám újratárcsázását és a némítási funkciót is támogatja, telefontípustól függően. A headset-hez nincs szükség külön vevőegységre, súlya pedig mindössze 30 gramm.

Az ajánlott végfelhasználói ára Magyarországon 15.900 Ft.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50