Népszerű a mobil tévé és az ingyenes hétvége a Pannonnál

forrás Prim Online, 2006. július 13. 10:37
Az ingyenes wap-hétvégének és a kibővült műsorkínálatnak köszönhetően megduplázódott a Pannon wapforgalma, a mobilon tévézők száma pedig több mint tízszeresére emelkedett a hétvégéken.
Minden nyári hétvégén ingyenes wap- és MobilTV szolgáltatást kínál a Pannon ügyfeleinek. A rendkívüli kedvezmény mellett az MTV1 a TV2, az RTL Klub, az ATV és Duna TV több mint száz műsorából válogathatunk mobilunkon. Az indulás óta a MobilTV műsorait nézők száma több mint tízszeresére emelkedett, a wap adatforgalma megduplázódott. A böngészhető tartalmak közül továbbra is a hírek a legnépszerűbbek, de az elmúlt időszakban a labdarúgó-világbajnokság oldala is rendkívül látogatott volt.

A Pannon W@P főoldalán a MobilTV menüpontra kattintva nézhetőek-hallhatóak a díjmentes tartalmak. Az ingyenes wapozási lehetőség ezen felül 10 MB adatforgalom erejéig vehető igénybe, ez a rendszeres felhasználáshoz is bőven elegendő. A Pannon Magyarország vezető mobilszélessáv-szolgáltatójaként már a lakosság 80 százalékának biztosítja a gyors adatátvitelt biztosító hálózatot, így az élő műsorok is kiváló minőségben élvezhetőek a mobiltelefonok képernyőjén. A kedvezményes lehetőség igénybevételéhez előzetesen regisztrálni kell a Pannon hálózatából díjmentesen hívható 1741-es telefonszámon.

További részletek: http://www.pannon.hu/egyeni/szolgaltatasok/wap/wap_hetvege/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05