A világ első Skype funkciós WiFi telefonjai

OTS - Cégvonal, 2006. július 21. 10:22
A Skype bejelentette együttműködés létesítését hardvergyártó partnerekkel az első Skype szoftvert alkalmazó WiFi telefonok szállításáról, amelyek lehetővé teszik internetes telefonhívások bonyolítását útközben.
A WiFi telefonok lehetőséget nyújtanak az otthoni, irodai vagy például egyetemi csatlakozási pontok telefonálásra való igénybevételéhez. Az installált Skype szoftverrel és egyszerű kezelőfelültettel rendelkező Skype WiFi telefonok könnyű használhatóságot és az internetes hívások bonyolításának szabadságát kínálják számítógép igénybevételének szükségessége nélkül. A WiFi telefonokkal lehetőség nyílik hívások kezdeményezésére bármely nyilvános kapcsolódási pont környezetéből a világ bármely szegletében teljesen ingyen, vagy vezetékes, illetve mobil számra tárcsázva alacsony Skype díjak ellenében.

A most bejelentett következő négy WiFi telefon teszi lehetővé Skype szoftverrel internetes hívások bonyolítását:

  • Belkin WiFi Phone for Skype (F1PP000GN-SK);
  • Edge-Core WiFi Phone for Skype (WM4201);
  • NETGEAR WiFi Phone for Skype (SPH101);
  • SMC Wi-Fi Phone for Skype (WSKP100)

Az új WiFi telefonok felhasználói kezelő felülete éppen olyan egyszerű és jól kiismerhető mint a Skype számítógépes kezelőfelülete. A Skype felhasználói maguknál tarthatják címlistájukat is és ellenőrizhetik ki csatlakozik közülük az internethez.

Az egyszerűen használható készülékek minden szükséges feltétellel bírnak ahhoz, hogy csatlakozzanak bármely olyan személyes, vállalati vagy nyilvános WiFi hálózati ponthoz, amely nem igényel böngészőazonosítást. A telefonok beállítása és használata egyszerű és automatikusan szinkronizálják a Skype ügyfélszámlát és a címjegyzéket. A készülékek támogatnak minden elterjedt WiFi protokollt, beleértve WEP, WPA, és a PSK támogatású WPA2 protokollt.

A Skype kommunikációs funkcióit a mobilitás előnyeivel egyesítő Skype Certified WiFi telefonok 2006 harmadik negyedévétől lesznek kaphatóak a Skype online üzletében a skype.com/store címen.
Kulcsszavak: Wi-Fi Skype

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05