Öt új noteszgép-családdal bővíti üzleti noteszgép portfólióját a HP

forrás Prim Online, 2006. augusztus 10. 14:57
A HP öt új noteszgép-családdal bővíti üzleti notebook portfólióját. Ezek egyike a vállalat eddigi történetének legvékonyabb és legkönnyebb, optikai meghajtóval is rendelkező modellje.
A sokat utazó felhasználóknak tervezett, mindössze 1,3 kg súlyú HP Compaq nc2400 notebook, a HP Compaq tc4400, HP Compaq nc4400, HP Compaq nc6400, HP Compaq nx7400, valamint a HP Compaq nc8430 és nw8440 modellekkel együtt teszi teljessé a Windows Vista támogatására felkészített mobil eszközök már eddig is bőséges kínálatát. A portfólió az elegáns, pehelysúlyú ultrahordozható gépektől az asztali PC-kkel vetekedő, széles képernyős, nagy teljesítményű mobil rendszerekig terjed.

Az üzleti notebookokba épített hardver- illetve szoftverkomponensek és kiegészítők növelik a rendszerek biztonságát, egyszerűsítik használatukat és fokozzák megbízhatóságukat. Az új technológiák – köztük a HP biometrikus ujjlenyomat-leolvasója, Disk Sanitizer megoldása és mobil adatvédelmi rendszere (Mobile Data Protection System 3D) – mérséklik az adatlopással járó kockázatot és elősegítik a hatékonyabb munkavégzést. A még egyszerűbb használat és nagyobb kényelem érdekében a HP üzleti noteszgépeinek kiegészítői a portfólió összes termékével együtt működnek.

HP Compaq nc2400 notebook: a tökéletes, pehelysúlyú útitárs

A HP történetének legvékonyabb és legkönnyebb, optikai meghajtót tartalmazó notebookja, a HP Compaq nc2400 a sokat utazó felhasználók eszköze. A méret és a funkcionalitás ideális ötvözetét testesíti meg. A kevesebb mint 1,3 kg induló súlyú, 24,8 mm vastag gép nagy látószögű 12,1 hüvelykes szélesvásznú kijelzővel és integrált optikai meghajtóval rendelkezik.

HP Compaq 4400 sorozat: sokoldalúság és mobilitás

A noteszgépként vagy átalakítható táblagépként konfigurálható, sokoldalú HP Compaq 4400 sorozat gépei ultrakönnyű, nagy teljesítményű eszközök, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak a munkavégzés módjához. Intel® Core™ Duo processzoruk(1) támogatja a párhuzamos alkalmazásfuttatást, így a felhasználó több feladatot végezhet el rövidebb idő alatt. A 4400-as sorozat csomagja 160 fokos látószögű, 12,1 hüvelykes XGA kijelzőt vagy egy nappali fényben is kivételesen jól látható, opcionális kültéri kijelzőt tartalmaz. A HP összes noteszgép-kiegészítőjével kompatibilis HP 4400 sorozat bármilyen üzleti szükségletet képes kiszolgálni, akkumulátor-üzemideje a HP extra kapacitású akkujával (HP Ultra-Capacity Battery) eléri a 16 órát. A dinamikus üzleti környezetek viszontagságait jól tűrő erőgépek a legfejlettebb HP Professional Innovations jellemzőket alkalmazzák.

HP Compaq nc6400 notebook: professzionális szélesvásznú mobilitás

A biztonságos használatot és a folyamatos hálózati kapcsolattartást szem előtt tartva megtervezett HP Compaq nc6400 új mércét állít a mobil produktivitás terén. A vezeték nélküli WAN kapcsolathoz (UMTS/HSDPA) beépített antennákkal felszerelt HP nc6400 támogatja a HP Broadband Wireless megoldást, így ideális választás a normál Wi-Fi lefedettségen túl más vezeték nélküli csatlakozást is igénylő, sokat utazó felhasználók számára.(2) A HP nc6400 nagy teljesítményű Intel Core Duo processzorokkal(1) , 3D grafikus megoldással és 14,1 hüvelykes szélesvásznú képernyővel dolgozik. A nagy számítógépgyártók közül elsőként a HP által bevezetett adatvédelmi szűrőnek (HP Privacy Filter) köszönhetően a képernyőn megjelenített üzleti adatok csak a felhasználó számára láthatók.

HP Compaq nx7400 noteszgép: megfizethető szélesvásznú mobilitás

A Compaq nx7400 azoknak a költségérzékeny felhasználóknak készült, akik vékony és pehelysúlyú (thin-and-light) kategóriában keresnek nagy teljesítményű, szélesvásznú notebookot. 15,4 hüvelykes szélesvásznú kijelzője és Intel Core Duo processzorai növelik a produktivitást. A könnyű, ám teherbíró, magnézium ötvözetből készült keretbe szerelt gép a mobil technológia élvonalát képviseli.

HP Compaq nc8430 és nw8440 notebookok: kimagasló szélesvásznú teljesítmény

Az Intel Core Duo processzorokkal és nagy teljesítményű diszkrét grafikus megoldással szerelt HP Compaq nc8430 minden más notesz- illetve asztali gépét felülmúló mobil irodai teljesítményt kínál. ATI grafikus kártyája, valamint 15,4 hüvelykes szélesvásznú kijelzője garantálja a komoly projektekhez szükséges teljesítményt, minőséget és stabilitást. A teljes körű ISV-tanúsítással rendelkező HP Compaq nw8440 „thin-and-light” mobil munkaállomás lenyűgöző feldolgozási teljesítménye és grafikus képességei a felhasználó és cége számára egyaránt biztosítják a zavartalan, hatékony munka feltételeit.

Az új notebookok már kaphatók a hivatalos HP viszonteladóknál.
Kulcsszavak: notebook HPQ

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38