F-Secure Mobile Anti-Virus az Orange felhasználóknak

forrás Prim Online, 2006. augusztus 13. 18:54
Az F-Secure és az Orange UK partneri megállapodást írt alá, amelynek értelmében az Orange UK felhasználói az F-Secure Mobile Anti-Virus szoftvert közvetlenül mobiltelefonjaikra tölthetik le az Orange World internetes portáljáról. A szolgáltatás egy hétig ingyen kipróbálható.
Ezt megelőzően tavaly júniusban, a svájci Orange Switzerland vállalattal kötött megállapodást az F-Secure Corporation arról, hogy az Orange intelligens telefonokat használó ügyfelei számára előfizetéses mobil adatbiztonsági szolgáltatást indít. A most született megállapodás tovább erősíti az F-Secure globális vezető pozícióját az intelligens telefonokhoz kínált mobil biztonsági szolgáltatások terén.

A mobilhálózaton keresztül működő innovatív frissítési rendszer használatával az Orange és az F-Secure egyszerű és hatékony megoldást kínál, amely biztosítja, hogy az Orange UK intelligens telefonokat használó ügyfelei meg tudják védeni a telefonjaikat a rosszindulatú tartalmaktól. A mobilvírus-védelmi szolgáltatás 2006 augusztusától lesz elérhető. A felhasználók az Orange webszolgáltatásokon keresztül és az internetről is letölthetik a szoftvert a telefonjukra. Miután a felhasználó letöltötte az Orange portálról az F-Secure Mobile Anti-Virust, mobiltelefonja azonnal védetté válik a vírusok, férgek, trójai alkalmazások és egyéb mobilkártevők ellen. A felhasználók egy hétig ingyen próbálhatják ki a szolgáltatást, majd ezután 1,50 fontos (körülbelül 600 forintos) havidíjért vehetik igénybe. Ezt az összeget emelt díjas SMS formájában automatikusan vonják le az előfizető felhasználóktól.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05