Ötcsillagos Gold Partnerré vált az Atigris

forrás Prim Online, 2006. szeptember 27. 12:28
Az Atigris Informatika Zrt.  elsőként nyerte el a Microsoft Licensing Solutions kompetenciát Magyarországon.
A Licensing Solutions kompetenciához az Atigrisnek több ágon is bizonyítania kellett szakértelmét. Alapfeltétel volt a Microsoft Licensing Solutions vizsgák teljesítése. További feltétel volt olyan referencia projektek benyújtása a Microsofthoz, amelyek sikerességét az ügyfelek igazolták vissza.

Karácsony Sándor igazgató elmondta, hogy Magyarországon az Atigris az első Licensing Solutions kompetenciával rendelkező Microsoft Gold Partner. Hozzátette, az Atigris éveken keresztül kiérdemelte a legtöbb Microsoft licencet értékesítő partner címet, és továbbra is azon dolgoznak, hogy ügyfeleik a licencek mellé a jövőben is a legjobb szolgáltatásokat kaphassák tőlük. Az Atigris jelenleg az alábbi Gold Parter kompetenciákkal rendelkezik: Advanced Infrastructure Solutions, Information Worker Solutions, Licensing Solutions, Microsoft Business Solutions, Networking Infrastructure Solutions.
Kulcsszavak: Atigris

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A folyamatipar játékszabályainak átírója: Ethernet-APL

Az Ethernet-APL kulcstechnológia minden óhajt teljesít, és a folyamatipar minden szegletébe elviszi a digitalizációt: a nagy mennyiségű adat gyors és hatékony átvitelét teszi lehetővé akadálymentes és megbízható módon a potenciálisan robbanásveszélyes területeken.

2024. június 10. 18:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37