Xerox Magyarország: új ügyvezető igazgató

forrás Prim Online, 2006. november 20. 14:35
2006. november elsejétől Anton Borodikhin tölti be a Xerox Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói posztját. A regionális vezető felelőségi és hatáskörébe tartozik a világcég hazai, szlovén és horvát leányvállalatának irányítása.
A felsőfokú matematikai végzettségű, üzleti diplomával is rendelkező szakember korábban a Xerox több mint 100 országot felölelő nemzetközi csoportjának (Xerox International Group, XING) üzletfejlesztési igazgatójaként dolgozott.

Anton Borodikhin szerint hazánkban is egyre nagyobb igény mutatkozik a színes nyomtatás és másolás iránt, és a korábbi tintasugaras technológiát ma már a vevők jobb minőséget produkáló, olcsóbban működtethető, és egyre kedvezőbb áron megvásárolható lézerberendezésekre cserélik.  Továbbra is egyre nagyobb igény mutatkozik a több tevékenységet (nyomtatást, másolást, faxolást, szkennelést) akár egyszerre is elvégző multifunkciós rendszerek iránt.  

 „A Xerox Magyarország Kft. idén 15 új berendezést mutatott be, amellyel sikerült megerősíteni pozícióját az irodatechnikai és nyomdaipari termékek piacán.”- nyilatkozta az új ügyvezető, Anton Borodikhin.

2006-ban a legsikeresebb üzletág a szolgáltatások területe volt. Számos új ügyfél, számára nyújt a Xerox tanácsadást arra vonatkozóan, hogyan optimalizálják gépparkjukat hely és költségtakarékos berendezésekkel, hatékony munkafolyamatokkal. A vállalat ezen üzletága foglalkozik az ügyfelek hálózati dokumentum-archívumainak kiépítésével, lehetővé teszi a vállalaton belüli nyomdák vagy postakezelők kialakítását, illetve internetes folyamatokat fejleszt. „Jelenleg mintegy 1200 berendezést működtetünk ügyfeleinknél az ország egész területén. Ezen a dinamikusan fejlődő piacon a vállalat vezető pozíciót tölt be, köszönhetően több mint tíz éves magyarországi tapasztalatának, csúcstechnológiájának, ügyfélcentrikus kiszolgálásának, valamint a nemzetközi gyakorlatok sikeres honosításának.”

Anton Borodikhin célja, hogy irányítása mellett a közel 200 főt foglalkoztató magyarországi vállalat további sikereket érjen el a dokumentumkezelési piac minden szegmensében. Az új ügyvezető kiemelt feladatának tekinti a Xerox regionális stratégiai céljainak megvalósítását, a vevői és ügyfél-elégedettség növelését, a munkavállalók motiváltságának és elkötelezettségének erősítését. A Xerox Magyarország Kft. jövőre ismét bevételeinek kétszámjegyű növelését tűzte ki célul.
Kulcsszavak: Xerox-hu

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jövőbe mutató megoldások a 10. Smart Factory ConnAction konferencián

Az ipar 4.0 koncepciója több mint egy évtizede tartja izgalomban a termelővállalatokat. Ez idő alatt az ipari termelés digitalizálása és automatizálása, valamint az okos gyártás és az innovatív technológiák használata az egyik legnépszerűbb témává vált, amely még a mindennapi beszélgetésekben is megjelenik. 

2024. május 22. 16:05

Globális jelentőségű mérföldkőhöz ért a mesterséges intelligencia szabályozása

Hosszas jogalkotási folyamat lezárásaként a mai napon az Európa Tanács elfogadta a mesterséges intelligenciáról szóló rendelettervezetet, az EU Hivatalos Lapjában való közzétételtől pedig megkezdődik a visszaszámlálás a rendelet alkalmazásáig. A Deloitte szakértői összegyűjtötték, mit is tartalmaz pontosan a rendelet.

2024. május 22. 13:02

Hazánkban is megkerülhetetlen lesz a mesterséges intelligencia

Magyarországon is versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI), és azon médiavállalatok, amelyek nem integrálják az új technológiákat a munkafolyamataikba – olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányában, hozzátéve: a magyarok inkább pozitívan gondolnak az MI-megoldásokra.

2024. május 21. 19:10

Indul az emberszabású robotok sorozatgyártása

Már jövőre megindulhat az első ipari célú humanoid robotok sorozatgyártása. Ezekkel az eszközökkel a manuális tevékenységek több mint fele automatizálható. Az emberszabású robotok bevezető ára 80.000 euró körül várható, de így is nagyjából másfél év alatt megtérül egy ilyen beruházás – mutatta ki tanulmányában a stuttgarti központú Horváth csoport, amelynek magyarországi tagja az IFUA Horváth.

2024. május 21. 13:02

KPMG: Az energiaipar sem ússza meg a genAI bevezetését

Óvatosak a generatív mesterséges intelligencia bevezetése kapcsán az energiaipari vezetők. A KPMG Global Energy CEO Outlook legutóbbi kutatása szerint a vezérigazgatók a jelenlegi ingatag geopolitikai és politikai helyzetben is bizakodóak a növekedési kilátásokat illetően, a befektetések terén pedig legfőbb prioritásuk a generatív mesterséges intelligencia. Lelkesedésüket mérséklik azonban az etikai problémák és a kiberbiztonsági kockázatok. A kutatásból az is kiderül, hogy a vezérigazgatók az ESG-t ma már az üzleti siker egyik alapjának tartják.

2024. május 21. 11:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17