Az Espirit az SAP-t választotta

forrás Prim Online, 2007. január 28. 11:02
A fiatalos életstílust megtestesítő Espirit márka a mySAP ERP-t választotta platformként globális kis- és nagykereskedelmi tevékenysége támogatására. Az Espirit az SAP segítségével szeretné javítani folyamatai eredményességét és hatékonyságát, felfuttatni forgalmát és támogatni a nemzetközi növekedést. A szerződés az SAP for Retail megoldások és az SAP Apparel and Footwear alkalmazás szállítására szól.
Az Espirit a jövőben integrálni fogja különféle alkalmazásait – köztük az SAP-tól korábban beszerzett pénzügyi és üzletiintelligencia-szoftvereket – az újonnan beszerzett komplett kiskereskedelmi csomaggal, valamint a ruha- és cipőgyártó vállalatoknak szánt ágazatspecifikus alkalmazással. Ez a lépés támogatja a cég növekedési stratégiáját, és lehetővé teszi, hogy az Espirit a vertikális üzleti modellnek megfelelően összehangolja egymással a kis- és nagykereskedelmi tevékenységet az ellátási láncon belül.

Az Espirit az SAP NetWeavert választotta platformként a nagyvállalati szolgáltatásorientált architektúra, az Enterprise SOA megvalósítására. Az üzleti folyamatok létrehozását és összehangolását támogató Enterprise SOA koncepció a dinamikus értékesítés fenntartása, az árbevétel növelése, a nemzetközi rendszerbevezetések végrehajtása és az üzleti modell folyamatos megújítása terén nyújt segítséget a vállalat számára.

Az SAP Apparel and Footwear bevezetésével az Espirit átfogó jelleggel irányíthatja teljes globális ellátási hálózatát. Az SAP integrált kiskereskedelmi és ellátásilánc-megoldásai közvetlen kapcsolatot teremtenek a kínálat és a kereslet között, lerövidítik az átfutási időket, és lehetővé teszik a felhasználó cég számára, hogy gyorsan reagáljon az ügyféligények változására.

Espirit - az életstílusmárka
A fiatalos életstílust megtestesítő, nemzetközi Espirit márka a megfizethető luxus jegyében kínálja termékeit. A csoport 12 bevezetett termékcsaláddal rendelkezik a női, férfi- és gyermekruházat, a fiatalos divatcikkek, cipők és különféle kiegészítők szegmensében. Hatszázhatvan közvetlenül irányított kiskereskedelmi üzlettel és 11 450 nagykereskedelmi értékesítési hellyel rendelkezik világszerte.


Safe Passage program
Az SAP átfogó Safe Passage programja azoknak az Oracle-ügyfeleknek szól, akiket érintenek az Oracle-, PeopleSoft-, JD Edwards-, Siebel- és Retek-megoldások élettartamának lejáratával kapcsolatos bizonytalanságok. A Safe Passage program elemei: hozzáférés az SAP ERP és egyéb piacvezető szoftvereihez; a meglévő Oracle EBS, PeopleSoft, JD Edwards, Siebel Systems és Retek beruházások védelme; finanszírozási lehetőségek (SAP Financing); a SAP NetWeaver platform által kínált azonnali integráció előnyei; migrációs támogatási szolgáltatások. Ezen túlmenően, az ügyfelek karbantartási szolgáltatásokat is igénybe vehetnek egyes PeopleSoft és JD Edwards megoldásaihoz az SAP leányvállalata, a TomorrowNow és az SAP kis- és középvállalatokra szakosodott partnerhálózata közvetítésével.


SAP Apparel and Footwear
Az SAP Apparel and Footwear kimondottan a ruha- és cipőgyártó cégek speciális szükségleteire készült, integrált, átfogó alkalmazás. Teljes körű ellenőrzést biztosít a ruha- és cipőgyártó vállalatok számára ellátási láncuk fölött: a nyersanyagok beszerzésétől kezdve a végtermék elkészítésén át a nagykereskedelmi tevékenységig. A globális stratégiák megvalósítását és az egyenletesen kiváló minőség fenntartását támogató alkalmazás a globális beszerzés, a házon belüli és offshore gyártás, az alvállalkozói munka és a közvetlen szállítás folyamatait is lefedi.


SAP for Retail
Az SAP for Retail megoldásportfólió segít a kiskereskedőknek jobban megérteni üzleti folyamataikat, és eredményes működéssel fenntartani ügyfeleik, dolgozóik és részvényeseik elégedettségét. A portfóliót végponttól végpontig terjedő kiskereskedelmi megoldások; szortiment-kezelő és -tervező szoftverek; (a Triversity megvásárolt és integrált POS-megoldásaira épülő) üzletvezetési alkalmazások, valamint alapszintű finanszírozási és HR-megoldások alkotják. Az SAP for Retail segítségével a különböző méretszegmensek kiskereskedői gyorsan és nyereségesen hozhatnak sikeres üzleti döntéseket, és olyan kiszolgálást nyújthatnak, amely hozzájárul a hűséges vásárlói kör kiépítéséhez.

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az SAP AI-alapú fejlesztéseivel a gyáripar is átalakul

A termelékenység, a hatékonyság és a precizitás újabb szintje érhető el azokkal az AI-alapú fejlesztésekkel, melyeket az SAP mutatott be az ellátási láncokhoz kapcsolódó megoldásaiban a Hannover Messe kiállításon. A valós idejű adatokból származó, mesterséges intelligencia által felfejtett következtetések abban segítenek a vállalatoknak, hogy jobb döntéseket hozzanak az ellátási láncok egészében, racionalizálják a termékfejlesztést és javítsák a gyártás hatékonyságát.

2024. április 25. 16:31

Kiderült, hogy állnak a magyarok a robotokhoz

Idén is kitárta kapuit a HVG Állásbörze, ahol több mint száz munkaadóval személyesen és hibrid formában is találkozhattak azok az álláskeresők, akik ellátogattak április 17-19-e között a Papp László Budapest Sportarénába. Mindenki kedvence, a Bastion Group robotkutyája is jelen volt az eseményen, ahol hatalmas volt az érdeklődés a robotika iránt.

2024. április 25. 09:56

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50