Check Point: többmagos teljesítmény-fokozó technológia

Kovács Attila, 2007. június 18. 20:22

Az internet-biztonság terén ismert Check Point Software bejelentette a VPN-1 Power with CoreXL-t. A CoreXL teljesítmény-fokozó technológia kibővíti a VPN-1 Power által nyújtott biztonságot és új sebességi, valamint biztonsági standardot napjaink azon vállalati hálózatai számára, amelyeknek a széles sáv iránti igényeket összhangba kell hozniuk a szigorú biztonsági követelményekkel.

A VPN-1 Power wit CoreXL-t az olyan nyílt, többmagos (multi-core) architektúrákhoz tervezték, mint a Quad-Core Intel Xeon Processor 5300 Series.
A fejlett, nagy sávszélességet megkövetelő alkalmazások, mint például a VoIP, a video streaming, a valós idejű, csoportmunkát támogató megoldások, valamint a 10 gigabit per másodperces ethernet hálózatok kapcsán felmerül az igény a nagy teljesítményű biztonsági megoldások iránt, amelyek a teljesítmény csökkenése nélkül képesek megvédeni a hálózatokat a férgektől és a sérülékenységektől.

„A biztonsági szoftverek és az általános célú processzorokat futtató, nyílt rendszerek kombinációja lehetővé teszi a vevők számára, hogy élvezzék a világ vezető chip gyártója által kínált gyors teljesítményből származó előnyöket,” mondta Dorit Dor, a Check Point Software Technologies termékekért felelős elnök-helyettese. "A nyílt, többmagos architektúrákon futó VPN-1 Power with CoreXL biztosítja az új alkalmazások és fenyegetések kezelését, miközben fenntartja a magas szintű teljesítményt. Jelenleg ez a piacon az egyetlen biztonsági megoldás, amely maximálisan ki tudja használni a többmagos architektúrákból származó teljesítménybeli előnyöket.”

A VPN-1 Power with CoreXL, a Check Point architektúrája, valamint az 5300 series Quad-Core Intel Xeon processzor és az Intel PRO/1000 PT Family Server Adapterek kombinációja révén, magas szintű és átfogó biztonsági ellenőrzést biztosít, a hálózati teljesítménnyel kapcsolatos kompromisszumok nélkül.

Legfontosabb teljesítményadatok: 12 Gbps-os tűzfalvizsgálat adatközpont-szintű sebességet biztosít a legnagyobb kihívást jelentő vállalati környezetek számára; 5,3 Gbps-os behatolás megelőzési vizsgálat biztosítja a biztonság és a teljesítmény közti egyensúlyt; 1,8 Gbps-os behatolás megelőzési vizsgálat maximális biztonságot nyújt a teljesítménnyel kapcsolatos kompromisszumok nélkül.

További információ: http://www.checkpoint.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05