Új kereskedelmi vezérigazgató-helyettes a Montana Zrt-nél

forrás Prim Online, 2007. július 23. 13:57

A Montana Információtechnológiai és Kommunikációs Zrt., a hazai informatikai piac egyik vezető vállalata új kereskedelmi vezérigazgató-helyettest nevezett ki Takács Gábor személyében. A 40 éves közgazdász végzettségű szakember 15 év multinacionális vállalatnál szerzett széleskörű szakmai tapasztalattal és cégvezetői múlttal rendelkezik.

Takács Gábor 2006 októberében csatlakozott a Montana csapatához, ahol eddig kereskedelmi vezetői feladatokat látott el; kinevezésével továbbra is folytatni kívánja elődje, Kun Éva által az ezredfordulót követően elindított stratégiai irányvonalat. Kun Éva a jövőben elnöki tanácsadói minőségben támogatja tovább a vállalat növekedését.

Takács Gábor a CHEMOKOMPLEX Külkereskedelmi Vállalatnál kezdte meg pályáját, majd két év elteltével a GANZ Villamossági Műveknél már gyártásvezetőként és nemzetközi kereskedelmi vezetőként tevékenykedett. 1991-ben lehetőséget kapott az ELBATEX AG hazai képviseletének létrehozására és vezetésére. Az ELBATEX volt az első hivatalos hazai forgalmazója az Intel, a Microsoft, az IBM, a Fujitsu, a Samsung, és egyéb nemzetközileg elismert, élvonalbeli gyártók termékeinek. A képviselet kialakításával és hétéves vezetésével jelentős tapasztalatra tett szert a cégvezetés, a szervezetfejlesztés, a humán erőforrás gazdálkodás, a marketing és a disztribúció területén. Takács Gábor 2000-ben alapította meg az EBV Elektronika Kft.-t, amely később a Magyarországon 5 cégből álló AVNET EMG csoportra bővült. Az AVNET EMG ügyvezető igazgatójaként és regionális kereskedelmi vezetőjeként Takács Gábor tovább irányította a félvezetők disztribúciójával és hozzá kapcsolódó szolgáltatásokkal foglalkozó cégcsoportot, amely két év elteltével piacvezető pozícióba került.

Kulcsszavak: Montana +céginfo CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50