GSMA díj a Fujitsu Siemensnek

forrás Prim Online, 2008. február 25. 14:35

A GSM Association (GSMA) értékelése szerint a Fujitsu Siemens Computers „dolgozik a legelkötelezettebben a mobil szélessávú számítástechnika tömeges elterjesztésén.” Az elismerés a GSMA mobil szélessávú technológiát hasznosító noteszgépek versenyén hangzott el, amelynek célja az új mobil szélessávú piac fejlődését legeredményesebben támogató gyártók és eszközök azonosítása volt. A GSMA zsűrije külön kiemelte a Fujitsu Siemens Computers beágyazott 3G+ (HSUPA/HSDPA) technológiával ellátott noteszgépeinek gazdag portfolióját, ami egyértelműen bizonyítja a cég elkötelezettségét a nagy sebességű mobil számítástechnika iránt.

A díj elismeri a Fujitsu Siemens Computers hagyományos vezető szerepét a mobil szélessávú technológia fejlődésében. A cég 2006 márciusában jelent meg első beágyazott UMTS/HSDPA csatlakozási képességekkel ellátott professzionális noteszgépével. Azóta folyamatosan dolgozik a tér- és időbeli korlátok nélküli csatlakozás előnyeinek kiterjesztésén, és jelenleg az IT-szállítók között egyedülálló módon, már 13 beágyazott szélessávú technológiát tartalmazó noteszgépet kínál a felhasználók sokrétű igényeihez igazodó méretekben és konfigurációkban.

A Fujitsu Siemens Computers biztonságos beágyazott HSDPA/HSUPA csatlakozást nyújtó noteszgépei az alapszinttől a felső kategóriás ultrahordozható eszközökig, minden termékkategóriát lefednek. A HSDPA/HSUPA technológia nagy sebességű szélessávú hozzáféréshez juttatja a sokat utazó felhasználókat. Támogatja a valós idejű interaktív szolgáltatásokat: pl. a videokonferenciázást, az IP-telefóniát, a mobil játékfuttatást és a nagyméretű e-mail mellékletek gyors továbbítását. Minderre ma már a vezeték nélküli hálózatokban is lehetőség van. A teljesen beágyazott megoldás azt jelenti, hogy a felhasználónak nem kell külső kártyákkal, USB-modemekkel, vagy külön telepítést és konfigurálást igénylő szoftverekkel bajlódnia. A beágyazott technológia emellett jobb kommunikációs képességeket és hosszabb akkumulátor-üzemidőt nyújt a külső modemes megoldásnál.

A Fujitsu Siemens Computers a távközlési szolgáltatók egyedi igényei szerint is képes testre szabni beágyazott noteszgépeit. E gyorsan növekvő piac számos szereplőjével már ma is kapcsolatban áll, és olyan szolgáltatásokat nyújt számukra, mint pl. különleges színű, speciális tartalmú, azonnal használatba vehető noteszgépek szállítása, igény esetén SIM-kártyával együtt.

A Fujitsu Siemens Computers beépített HSDPA/HSUPA képességekkel ellátott noteszgépei


ESPRIMO Mobile V
Az ESPRIMO Mobile V otthoni és könnyű üzleti használatra szánt alapszintű noteszgép. Különösen alkalmas a részben otthonról dolgozó back office személyzet támogatására. A notebook ár-teljesítmény aránya nagyszerű, előkonfigurálva, üzemkész állapotban szállítjuk.

ESPRIMO Mobile és LIFEBOOK Business Line noteszgépek
Az ESPRIMO Mobile és LIFEBOOK Business Line mainstream noteszgépek korlátlan csatlakozást nyújtanak a fejlett üzleti működéshez. Az igény szerint testre szabható noteszgépek termékcsalád-koncepciójába a közös dokkolóállomás és a max. 10 óra üzemidejű második akku is beletartozik. A gépek menedzselt klienséletciklus-szerződés részeként is rendelhetők. Az ESPRIMO Mobile azoknak készült, akik hosszabb időt töltenek utazással, vagy sok esetben az ügyfelek telephelyén végzik munkájukat. Aki még ennél is hosszabb akkumulátor-üzemidőre és könnyebb gépre vágyik, a LIFEBOOK család mellett érdemes döntenie.

LIFEBOOK Exclusive Line

A kategóriájuk élvonalát képviselő LIFEBOOK Exclusive Line noteszgépek a stílusos formatervet állítják a középpontba. Kis súlyuk és hordozhatóságuk folytán ideális eszközt adnak az eleganciát, a stílust és a funkcionalitást egyaránt fontosnak tartó felsővezetők és sokat utazó üzleti felhasználók kezébe.

AMILO

Az AMILO noteszgépek az otthoni piacon is meghonosítják a fejlett mobil számítástechnikát.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09