Üzleti PDA GPS és 3.5 G képességekkel

Kiss Ádám Zoltán, 2008. április 11. 19:22

Az ASUS kiemelt üzleti és GPS funkciókkal rendelkező PDA-t jelentetett meg, a P750 személyében. A japán G-Mark díj 2007-es nyerteseként ez a kézikészülék nagysebességű adatátvitel és üzleti alkalmazások mellett teljes hálózati támogatással rendelkezik, beleértve a HSDPA, Bluetooth, WiFi, USB és GPS kapcsolatot.

Univerzális csatlakoztathatóság és üzleti funkciók

A beépített GPS antennával rendelkező P750 átfogó kompatibilitást biztosít a nagysebességű 3.5G (HSDPA 3.6Mbps), háromsávos GSM (GSM 900/1800/1900), WiFi (IEEE 802.11 b+g) hálózatokhoz, valamint a V2.0 + EDR Bluetooth és 1.1-es USB kapcsolathoz. Az üzleti funkciók körébe tartozik az Ur Time, ami lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a Ma képernyőn megjelenítse a különböző városokban mutatott időt, ezt egészíti ki a Meeting Time Planner, amely segít kiküszöbölni a különböző időzónák konvertálásával járó bajlódást. Amíg a Newstation aktuális híreket és blog frissítéseket kínál az RSS csatornákon keresztül, addig az Auto Cleaner funkció a legjobb teljesítmény leadását biztosító formában tartja a készüléket azáltal, hogy törli a nemkívánatos adatokat. Végül, a névjegykártya felismerő funkció a 3 megapixeles autófókuszos kamerát hívja segítségül a névjegykártyák adatainak gördülékeny beolvasásához anélkül, hogy ezek adatait fárasztó munkával kellene begépelnünk a címlistába.

Kényelmes és felhasználóbarát adatbevitel

Az adatbeviteli módszerek megengedik a felhasználó számára, hogy a gyorsabb bevitelhez választása szerint a billentyűzetet, vagy a képernyőt használja; az adatbevitel hatékonyságát az is növeli, hogy nem kell külön átváltani szöveg és számok párhuzamos begépelésekor. A felhasználók például megjeleníthetik a képernyőn a szimbólumtáblát, miközben az adatbevitel sebességének maximalizálása érdekében a billentyűzetet is használják. Az intelligens szófelajánlás és automatikus javító funkció még gyorsabbá teheti az adatbevitelt, miközben a P750 többnyelvű támogatása gyors átkapcsolást tesz lehetővé az egyik nyelvről a másikra.

Kulcsszavak: GPS pda Asustek Asus ASUS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36