Megújuló Asus PDA kínálat

Kiss Ádám Zoltán, 2008. április 13. 11:54

Az ASUS új kézieszköz-arzenálja nem csak megjelenésével szeretne újat nyújtani, találhatók itt érintőképernyők, szénszálas erősítésű nemesacél tok, nagysebességű letöltések valamint egyedi, Windows Mobile alapú felhasználóbarát felületek, sőt ujjlenyomat-azonosító is.

P320 – Belépőszint megalapozott tudással


A kisméretű, divatos árnyalatokkal és finom ívekkel körvonalazott ASUS P320 kisméretű Windows Mobile alapú, GPS-es PDA-telefon. A kézikészülék nemcsak barátságos vonásaival, hanem az intuitív kezelőfelület kialakításának köszönhető „eszével” is vonzóbbá teszi magát, annak ellenére, hogy a vállalat kínálatában a belépő szintet képviseli.

P560 – Speciális effektusok


A vékony ASUS P560 olyan új fejlesztésű felhasználói felületet kínál, melyen a felhasználó különböző nézetek közül választhat, és egy érintéssel minden elérhető, amire csak szüksége lehet a felhasználónak. Ebben segít a Multi-Home & Anytime Launcher funkciót használó menü, ami látványos átváltási effektusokat kínál. Az ASUS P560 átrendezett kezelőfelülete további effektusokban is bővelkedik: az EeeMusic speciális animációkat jelenít meg az albumok fedelein, az EeePhoto az oldalak lapozásakor „lapozó” hangot ad, és azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználó a kedvenc MP3-as zenéjét a bejövő hívások csengőhangjaként állítsa be.

M536 – A biztonságot nyújtó készülék

 

Az ASUS M536 beépített ujjlenyomat-azonosító egysége nagy mértékben növeli az adatok biztonságát. Mivel az adatbiztonsági funkciók szigorításával csak a felhasználó egyedi ujjlenyomatát fogadja el, a betörés gyakorlatilag lehetetlenné válik. Az ASUS Security Manager segítségével a felhasználó egy mozdulattal aktiválhatja a gyorsabb és egyszerűbb internetes böngészést. A beépített teljes QWERTY billentyűzet és érintőképernyő, az e-mailek és egyéb dokumentumok kezelésére is figyelmet fordítottak, a kisméretű házába, beépítésre került GPS, WiFi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 és egy 3 megapixeles kamera.

Lamborghini ZX1 – Design modell
 

A vállalat célja az volt, hogy a Lamborghini autógyárral közös márkanéven kifejlesztett kézieszköz magára vonzza a divatra és funkcióra fogékony érdeklődők figyelmét. A sportautó klasszikus formatervezési jegyeit magán viselő PDA-telefon kialakítása nem csak a szemnek szól. A „leejtés-biztos” készülék szénszálas erősítésű nemesacél tokkal borítást kapott. Ez az érintőképernyővel felruházott modell a Lamborghini sportautóira jellemző egyedi grafikus felhasználói felülettel rendelkezik.

Kulcsszavak: ASUS Asus Asustek pda

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36