Gyors hálózati biztonsági programcsomag a McAfee-től

forrás Prim Online, 2008. április 23. 18:30

A McAfee Total Protection for Network (teljes védelem a hálózat számára) nevű új programcsomagja magában foglalja az M-8000 Network Security Platformot (korábbi nevén IntruShield), valamint a McAfee Content Security Blade Servert.

A McAfee Total Protection for Network egyszerű megoldást jelent a vállalat hálózatának védelmére és irányítására. A megoldás végponttól-végpontig terjedő védelmet biztosít, a teljes hálózati infrastruktúra védelme érdekében. A McAfee Total Protection blokkolja a támadásokat, megállítja a kéretlen leveleket és a webes fenyegetéseket, megtisztítja az e-maileket, megvédi a még nem kijavított rendszereket, és hatékony megoldást kínál a szabályozásoknak történő megfeleléshez, ideértve a PCI-t is.

A McAfee Total Protection for Network nagyobb hatékonyságot és költségmegtakarítást eredményez azáltal, hogy kiváltja a végtelen számú egyedi alkalmazást:

  • a behatolás-megelőző és a behatolások elleni védelmi rendszereket,
  • a spam és az adathalászat elleni védelmet,
  • a webes fenyegetések elleni védelmet,
  • az e-mail-védelem és a rosszindulatú kódok/kémprogramok elleni védelmet,
  • a szolgáltatásmegtagadással, illetve a megosztott szolgáltatás-megtagadással járó támadások (DoS/DDoS) elleni védelmet,
  • az URL-szűrést,
  • a sebességkorlátozást (rate limiting),
  • a hálózat viselkedéselemzését,
  • az azonnali üzenetküldés védelmét és ellenőrzését.


McAfee Network Security Platform (hálózatbiztonsági platform)

A McAfee Network Security Platform az IPS-nek a hálózat magjában és az adatközpontban tapasztalható növekedéséből eredő igényeket, valamint a nagy teljesítményű, 10 Gigabites Ethernet hálózatok követelményeit hivatott kielégíteni. A McAfee Network Security Platformok a nagyvállalatok számára szükséges szolgáltatószintű (carrier-class) megbízhatóságot és skálázhatóságot biztosítanak.

A McAfee Network Security Platform lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy az alkalmazásokat a nagy munkateljesítmény fenntartása mellett egyszerűsítse. Az ügyfél emellett integrált védelmet, könnyen kezelhető platformot, széles körű eszközvédelmet, maximalizált vállalati rendelkezésre állást, csökkenő terhelést, valamint a biztonsági költségeket kap - mindezt 10 Gb/s teljesítményen, a biztonsági szint romlása nélkül.

McAfee Content Security Blade Server

A McAfee új Content Security (tartalombiztonsági) Blade Servere könnyen skálázható óránkénti hétszázezertől ötmillióig és ötvenezer felhasználóig. A blade szerver beépített feladatátvétellel (failover) és redundanciával, valamint a külső terheléselosztót (load balancer) szükségtelenné tevő beépített erőforrás-kezelővel rendelkezik, emellett képes a blade-ek működés közbeni cseréjére (hot swap). A McAfee Content Security Blade Serveréhez a HP adja a HP BladeSystem c-Class termékeket. A Content Security Blade Server bővíthető tartalombiztonsági platformot biztosít, amely e-mail védelmet, webbiztonságot, URL-szűrést, spam és adathalászat elleni védelmet, és biztonságos keresést kínál, a rosszindulatú kódok jelentette növekvő fenyegetések mellett is.

A McAfee Total Protection for Network mind vállalati, mind pedig közepes méretű vállalkozások számára alkalmas verzióban elérhető.

Kulcsszavak: McAfee hálózat security

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így hasznosíthatod újra régi laptopodat a gyerek számára

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

2024. május 21. 17:41

Prémium gaming élmény a felhasználóknak

A 48,9" hüvelykes (124,3 cm) Philips Evnia 49M2C8900L gaming monitor tele van erőteljes funkciókkal: QD-OLED panel, 32:9 SuperWide kijelző, 5120x1440 felbontás, 144 Hz, Ambiglow és DTS hangzás teszik a kiváló minőségű Evnia 8000 sorozat új tagját igazán figyelemfelkeltővé.

2024. május 17. 19:28

A pénzügyi bűnözés jövője: miért kulcsfontosságú az információ-vezérelt kockázatkezelés?

Az utóbbi időben a pénzügyi bűnözés elleni küzdelem jövőbeli keretrendszerének alapjaként, az információ-vezérelt kockázatkezelés kiemelten fontossá vált. A hagyományos kockázatkezelési módszerek elavultak, nem megfelelő eredményt hoznak és így komoly kockázatokat jelentenek a szervezeteknek – állapítja meg a Deloitte friss tanulmánya.

2024. május 17. 13:10

Érkeznek az Arctis Nova termékcsalád legújabb tagjai

A SteelSeries, az úttörő Arctis Nova headsetsorozat megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, és a gaming- és esport-perifériák világelső gyártója kibővítette az Arctis Nova termékcsaládot az Arctis Nova 5 sorozatú headsetek és a Nova 5 Companion App bevezetésével.

2024. május 16. 18:01

Az AGON by AOC bővíti az új G4 gaming termékcsaládot

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja a G4 sorozat legújabb tagjait az elismert AOC GAMING portfólióból, a 23,8 hüvelykes (60,5 cm) 24G4XE és a 27 hüvelykes (68,6 cm) 27G4XE modelleket. Az idén bemutatott, formabontó, lopakodó repülőgépek által inspirált dizájnnal rendelkező új G4 sorozat, a 24G4X és 27G4X állítható magasságú Full HD modellekkel, valamint a QHD Q27G4X modellel, már elérhető a piacon.

2024. május 16. 11:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59