AVG Anti-Virus 8.0 Ingyenes Változat

forrás Prim Online, 2008. május 7. 08:26

Az AVG Technologies bemutatta az AVG Anti-Virus 8.0 Ingyenes Változatát, a vállalat népszerű és széles körben használt ingyenes biztonságtechnikai szoftverének legújabb verzióját. Ez a változat minden eddiginél több szolgáltatást és újdonságot tartalmaz, magába foglalja a kémprogramok elleni valódi megelőző védelmet, egy új és kombinált anti-virus és anti-spyware motor segítségével.

Az AVG Ingyenes Változat valódi megelőző védelmet biztosít a vírusok és a kémprogramok ellen. Ezen kívül tartalmazza az AVG Techonlogies új szabadalmaztatott megoldását, a Biztonságos Keresés összetevőt, valamint az AVG Biztonsági eszköztárat is.
Az ingyenes termék nem tartalmazza a LinkScanner modul proaktív safe-surf technológiáját (vezérelt letöltések elleni védelem), amely az AVG kereskedelmi termékeiben megtalálható. Továbbá nem tartalmazza a számítógépes kalózok, billentyű naplózók, levélszemét elleni védelem, adathalászok, és a veszélyes fájl letöltések elleni védelmet sem. Ezek a letöltések az azonnali üzenetváltási programokon keresztül és csatolt fájlokként jutnak el a felhasználóhoz, látszólag veszélytelen forrásokból. Azonban ezek nélkül a modulok nélkül is az AVG 8.0 Ingyenes Változata felveszi a versenyt a versenytárs kereskedelmi megoldások szolgáltatásainak nagy részével. Az ingyenes változat csak Angol és Japán nyelven érhető el, s legfeljebb egy darab otthoni, üzleti célra átmenetileg sem használt számítógépek védelmére készült. Használatához Windows 2000, XP illetve Vista operációs rendszerek valamelyike szükséges.

Noha az AVG Technologies nem biztosít terméktámogatást az AVG 8.0 Ingyenes verziójához, a vállalat egy weboldalt és egy fórumot üzemeltet, amelyen a felhasználok tapasztalataira alapozott terméktámogatás nyújt segítséget, az alábbi webcím alatt: http://www.avg.hu/forum
Az AVG 8.0 ingyenes változata a www.avg.hu címről illetve nálunk a letoltes.com-on tölthető le.

Kulcsszavak: AVG security vírus

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50