A Vodafone három hónapig akár ingyen adja az internetet

forrás Prim Online, 2008. június 5. 14:23

A Vodafone Magyarország új internet-ajánlattal jelentkezik. A vállalat június 5-től kedvezményesen vagy akár ingyen kínálja korlátlan internet-elérést biztosító csomagját. A normál használat mellett havi 6000 Forintos díj helyett az új Vodafone-előfizetők három hónapig fél áron kapcsolódhatnak az internetre, míg a már jelenlegi Vodafone ügyfelek három hónapig ingyen használhatják az internetet, új Internet Szabadon előfizetés megkötése esetén.

Az akció július 8-ig tart, további részletek és feltételek a www.vodafone.hu/internet oldalon találhatók.

A Vodafone Magyarországon is folyamatosan bővíti villámgyors vezeték nélküli internetet biztosító hálózatát, mely jelenleg már 125 településen érhető el, míg a nagysebességű feltöltési sebességet biztosító Vodafone HSDPA-rendszert 102, a villámgyors letöltési sebességet pedig már 30 magyarországi településen használhatják az ügyfelek.

A vállalat a nyárra készülve június elején újabb városokat kapcsolt hálózatába a Balaton, Budapest és egyéb nyári kirándulócélpontok környékén. A 13 új város közé tartozik Tihany, Balatonalmádi, Balatonkenese, Balatonlelle, Balatonszárszó, Balatonszentgyörgy, Badacsonytördemic, Tokaj, Dorog, Eger, Orosháza, Salgótarján, és Százhalombatta.

Kulcsszavak: Vodafone-hu HSDPA UMTS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50