Három új multifunkciós irodai eszköz a Ricohtól

forrás Prim Online, 2008. augusztus 9. 12:56

A Ricoh három új multifunkciós irodai eszköze – az Aficio 6000, MP 7000 és az MP 8000 – optimális megoldás közepes és nagy irodák, valamint központi sokszorosítók számára. A készülékek a felhasználóbarát működés mellett alacsony TCO-t (Total Cost of Ownership) is biztosítanak.

A Ricoh új gépei könnyedén megbirkóznak bármilyen összetett nyomtatási, másolási és szkennelési feladattal. A könnyű kezelhetőséget a nagyméretű, felhasználóbarát kezelőpanel biztosítja. Rövid bemelegedési idő után a kétoldalas nyomtatás az egyoldalassal megegyező sebességgel történik, az 1200 dpi-s felbontás pedig tökéletes nyomatokat és másolatokat nyújt. A készülékek A3-tól B6-os méretig változatos papírkezelést tesznek lehetővé, akár 216 g/m2 papírsúlyig. Függetlenül a feladat nagyságától és összetettségétől, a papírtálcák kapacitása akár 8,300 lap is lehet, de a papírkazetták a rendszer működése közben is feltölthetők.

Az olyan széles körű finiser lehetőségeknek köszönhetően, mint például a tűzés, lyukasztás és Z-hajtás, a dokumentumok házon belül is magas színvonalon állíthatók elő, a fedő- és hátlapadagoló, valamint a gerinctűzés pedig lehetővé teszik a profi füzetkészítést is. Nagymennyiségű spirálkötési igény esetén a GBC StreamPunch III megbízható lyukasztást biztosít akár kilenc közkedvelt kötési stílus céljaira.

Az Java (J2ME) kompatibilis szoftverplatform, az Embedded Software Architecture révén az Aficio MP 6000/MP 7000/MP8000 eszközök a lehető legszélesebb körű testre szabhatóságot teszik lehetővé. Az új JBIG tömörítésnek köszönhetően, az Aficio MP 6000, MP 7000 és MP 8000 a faxüzeneteket maximum 2 másodperc alatt továbbítja, a fax multiport révén pedig egy időben akár három vonal is elérhető. A digitális fájlok hatékony megosztását olyan szkennelési funkciók segítik, mint például az e-mailbe, URL-re, NCP-re való szkennelés. A Ricoh a korszerű szoftvermegoldások egész sorozatát vonultatja fel, melyek segítségével a nyomtatási költségek csökkentését a dokumentumoknak a leginkább költséghatékony eszközre történő átirányítása révén teszi lehetővé (doc-Q-route), az átlátható költségelszámolást pedig az Equitrac Office biztosítja.

A legfrissebb biztonsági megoldásokkal felszerelt Aficio MP 6000/MP 7000/MP8000 a nyomtatási feladatokhoz való hozzáféréshez PIN kódot kér, valamint Windows hitelesítési eljárást alkalmaz, így az egyszerű be- és kijelentkezés megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést. A rendszer merevlemezén maradt ideiglenes adatok felülírását egy biztonsági egység teszi lehetővé, az adatlopás és az anyagok illegális másolásának megelőzése pedig az adatok titkosítása révén érhető el.

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Az elsők között vezette be Magyarországon a Diagon az SAP felhő alapú megoldásait

Bár a rendszerszintű felhős megoldásokat sok cég még óvatosan kezeli, a labordiagnosztikai reagensek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Diagon Kft. az elsők között vágott bele Magyarországon a valódi, felhő alapú fejlesztésbe, és vezette be az SAP újgenerációs vállalati rendszerét, az SAP S/4HANA-t, melynek bevezetését a Kontron Hungary Kft. végezte. Az elavult, szétaprózódott rendszer egységesítése sztenderdizált folyamatokkal, költséghatékonyan valósulhatott meg adatvesztés nélkül.

2024. április 29. 14:41

Évente 8 milliárd forintot lopnak el bankkártyáinkról a kényelmünk miatt

A kényelmünk visz a vesztünkbe: az interneten gyorsan akarunk lecsapni egy-egy jó ajánlatra és nem törődünk a biztonsággal – ennek köszönhetően újra gyorsan emelkedik a bankkártyás csalások aránya és az az összeg is, amit az ügyfelek a visszaélésekben elvesztenek. Gergely Péter, a BiztosDöntés.hu pénzügyi szakértője szerint néhány lépéssel biztonságossá tudjuk tenni az internetes vásárlásainkat.

2024. április 29. 09:56

A Zyxel Networks fokozza a kiberbiztonságot, hogy megfeleljen a NIS2 irányelvnek

Tekintettel a kiberfenyegetések növekvő gyakoriságára és összetettségére, az EU 2016 óta hatályos NIS-irányelve ma már nem felel meg mindezeknek. Az új iteráció, amely 2024. október 18-án lép életbe, lehetőséget kínál a kiberbiztonsági erőfeszítések fokozására. A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia és felhőalapú hálózati megoldások egyik vezető szolgáltatója olyan termékeket kínál, amelyek megfelelnek az NIS2 irányelv követelményeinek, és hatékony védelmet nyújtanak a fejlett támadásokkal szemben.

2024. április 27. 12:10

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14