Luxusmobil egy luxuslakás áráért

Genda Csongor Zoltán, 2009. április 15. 20:50

Egy svájci cég bemutatott egy drágakövekkel kirakott maroktelefont, melyért olyan sokat kell fizetni, hogy könnyen azt hiheti az olvasó, hogy véletlenül egy vagy két nullával elírták annak árát. De nem...

Nem elütésről van szó, a Goldvish Revolution valóban 370 ezer euróba kerül, amit a gazdasági válság kellős-közepén valószínűleg nem sokan hajlandóak kifizetni a ragyogást és luxust sugárzó, gazdája tetemes vagyonát érzékeltető pompás darabért. Több százezres ára ellenére azonban mégsem ez a világ legdrágább mobilja, a két évvel ezelőtt megjelent elődért, a Le Million-ért kereken egymillió eurót kért a gyártó. A 18 karátos fehér és sárga arannyal bevont készülék házát 29 karátos gyémántok ékesítik, s hogy még nagyobb feltűnést keltsen a luxusdarab, a billentyűzet alatt egy mechanikus órát is elhelyezett a svájci cég. A technikai paraméterekre vonatkozó részletek nem láttak napvilágot, a gyártó azonban közölte, hogy a Revolution felveszi a versenyt a legmodernebb mobilokkal is.
S ha valakinek megtetszett a méregdrága készülék, akkor az minél hamarabb vegye fel a kapcsolatot a gyártóval, ugyanis a luxuseszközből csupán kilenc darab készül.

Kulcsszavak: mobiltelefon luxus

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50