Ingyen mobil a Sziget-jegy mellé

Kiss Ádám Zoltán, 2010. július 20. 08:49

A minden heti- és napijegyes számára járó Szigetfone készülék és VitaMAX Sziget tarifa nemcsak küllemében a zenei stílusoknak megfelelően formálható is.

A Vodafone Magyarország a Sziget Fesztivál tiszteletére piacra dobott Szigetfone-ja strapabíró készülék, különlegessége, hogy a Szigetfone és Sziget tarifa kedvezményes telefonálást nyújt a zenerajongók számára. A Szigetfone-osok percenként 10 Ft-ért hívhatják egymást, illetve küldhetnek üzenetet. Az egyhetes rendezvényt a környező országokból, Németországból, Hollandiából és Angliából is sokan látogatják, ezért a külföldre 100 Ft-os percdíjon beszélhetnek, egy üzenet elküldése pedig csupán 30 Ft-ba kerül számukra. A Sziget tarifát nemcsak a látogatók számára találták ki, más Vodafone feltöltőkártyás ügyfelek is igénybe vehetik. A tarifa garantáltan 2010. december 31-ig lesz elérhető, a nemzetközi telefonálás díja pedig augusztus 31-ig marad a különlegesen alacsony 100 Ft-os percdíjon.

A Szigetfone: a napijegyesek 4.000, a hetijegyesek pedig 2.000 Ft ellenében juthatnak hozzá egy 2.000 Ft-tal feltöltött Vodafone 248-os készülékhez, amely különféle kiegészítők segítségével számtalan módon testre szabható. A Sziget tarifa tehát minden tulajdonosának 200 percnyi beszélgetést nyújt fesztiválozó társaival és barátaival, családtagjaival. Az alapkészüléknél többre vágyók 19.900 Ft ellenében a Vodafone 736-ost is választhatják, amely e-mailezésre is alkalmas, míg a legigényesebbek a Google korszerű operációs rendszerével, az Androiddal rendelkező Vodafone 845-ös készüléket vásárolhatják meg 30.990 Ft-ért. Azon fesztiválozók számára is egy különlegességgel készül a Vodafone, akik nem elégednek meg a Vodafone 248-as Szigetfone-juk testreszabásával. Ők punk, rock, hip-hop, afro, disco vagy reggae stílusú testfestést készíttethetnek maguknak a Vodafone standján, ezzel fokozva azonosulásukat kedvenc zenei műfajukkal.

A cég a Sziget látogatóinak mobilinformációs szolgáltatást indít magyar és angol nyelven. A Vodafone jóvoltából ingyenes Sziget InfoSMS révén első kézből értesülhetnek a Szigetfone-osok és a Vodafone ügyfelek is a fellépőkkel kapcsolatos legfontosabb hírekről, az esetleges műsorváltozásokról, a várható időjárásról valamint egyéb, számukra hasznos információkról.
 

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megérkeztek a HMD legújabb nyomógombos telefonjai

Ínycsiklandó tech csemegével készült a Human Mobile Devices (HMD), a ​ vállalat ugyanis épp most mutatta be legújabb kreációját, egy különleges klasszikus telefonokból álló válogatást a Nokia 215 4G, a Nokia 225 4G és a Nokia 235 4G készülékekből. A három kis nyomógombos csoda a szivárvány színeiben érkezik, 23 990 Ft fogyasztó árról indulva.

2024. május 1. 16:10

A tíz gigabites 5.5G-t használó innovatív eszközöket mutatott be Budapesten a Huawei

Már világszerte tesztelik az 5G sebességének tízszeresére képes 5.5G mobilhálózatokat, az ezeket használó eszközök várhatóan még az idén megjelennek a kereskedelmi forgalomban. 

2024. április 29. 19:48

Tippek a hosszabb üzemidőhöz a HONOR-tól

A HONOR készülékei, a kedvező árútól a csúcskategóriásig kiváló akkumulátor üzemidővel rendelkeznek, mérsékelt igénybevétel mellett akár egész nap használhatóak. Ettől függetlenül azonban érdemes figyelni arra, hogy miként tudjuk a leghatékonyabban kihasználni az üzemidőt, hogy még véletlenül se merüljön le okostelefonunk.

2024. április 26. 16:19

Álljunk meg egy parkolásra – így parkolunk a fizető övezetekben

A fizetőparkolás intézményét sok autós a sofőrök ellenségeként éli meg, miközben annak egyik fontos célja éppen a forgalomszabályozás és a városi parkolókapacitás hatékonyabb kihasználása, különösen a sűrűn lakott területeken. A Yettel mobilparkolás szolgáltatásának elemzésével érdekes megállapítások derültek ki a hazai autósok szokásairól, most pedig szervizcsomagot és üzemanyag utalványt is érhet a mobilparkolás használata.

2024. április 26. 13:10

A HONOR szállította a legtöbb okostelefonot a kínai piacra

Az IDC legújabb jelentése szerint 2024 első negyedévében a HONOR lett a vezető márka Kína okostelefonos piacán. 

2024. április 26. 09:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14