Akár 2 TB-nyi fotó, dokumentum és videó: otthonról és a webről is használható médiatár

forrás Prim Online, 2010. július 31. 18:26

A MediaShare hálózati adattárolóval a felhasználók összes tartalma egyetlen megbízható, nagy teljesítményű eszközről bárhonnan hozzáférhető és rendszerezhető: képeknek, videóknak bőséges helyet (2 TB) biztosít, de dokumentumokat, prezentációkat és érdemes a MediaShare-re menteni.

A Verbatim MediaShare jellemzői:

  • Fotók, videók és egyéb fájlok megosztása, tárolása és adatfolyamként való megtekintése
  • Akár 2 TB tárhely
  • Könnyedén létrehozható fotóalbumok egyszerűen oszthatók meg a családdal, barátokkal
  • Könnyű Átvitel Gomb az adatok USB meghajtóról vagy memóriakártyáról közvetlenül a MediaShare szerverre való letöltéséhez
  • Távoli hozzáférés egyszerűen interneten keresztül a www.myverbatim.com  oldalról
  • Kompakt és robusztus alumínium ház
  • Nyomtatási lehetőség a MediaShare-re csatlakoztatott USB nyomtatóval
  • Több felhasználói fiók
  • Microsoft Windows 7, Vista, XP Home vagy Pro, 2000, Macintosh OS X operációs rendszerekkel működik
  • Adapterrel és hálózati kábellel


A www.myverbatim.com  portál lehetővé teszi, hogy közvetlenül feltölthessük fényképeinket a MediaShare-re a világ bármely pontjáról és megoszthassuk albumjainkat a közösségi oldalakon, például a Facebookon, vagy a Flickren. Ezen felül a magunk készítette albumok linkjét automatikusan elküldhetjük e-mailben családtagjainknak és barátainknak, akik bármilyen internetre kötött számítógépről közvetlenül megtekinthetik és letölthetik azokat. Az otthoni szórakoztató eszközök továbbfejlesztéseként zenét is könnyedén továbbíthatunk adatfolyamként az otthoni hálózatra kötött Mac vagy Windows iTunes-os számítógépekre. A MediaShare segítségével laposképernyős televízión is megtekinthetjük fényképeinket, illetve hallgathatunk zenét olyan DLNA eszközökkel, mint a Playstation 3 vagy az XBox360.



A Verbatim MediaShare már elérhető a boltokban 71 875 Ft-tól (áfával).

Kulcsszavak: Verbatim adattárolás

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Üzembe állt a Siemens e-kamion töltője

A világon elsőként a felső-ausztriai Laakirchenben, az autópálya melletti OMV-töltőállómáson helyezték mindennapos üzembe a Siemens e-kamionok tankolására is alkalmas új csúcstöltőjét.

2024. május 9. 12:59

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

Három hónapig díjmentesen használhatják az Apple Music alkalmazást az LG okostévék tulajdonosai

Izgalmas újdonságot mutat be okostévéin a zenestreaminget kedvelő felhasználók számára az LG Electronics (LG). A gyártó OLED modelljei és Dolby Atmos funkcióval*  ellátott QNED készülékei az első olyan okostelevíziók, amelyek támogatják az Apple Music Dolby Atmos-szal kiegészített térhatású hangzását (Spatial Audio with Dolby Atmos). A Magyarországon is e héttől elérhető, úttörő technológia lenyűgöző zenei élménnyel, a hangzásminőség új szintjével kecsegteti a hallgatókat.

2024. május 7. 19:26

A világ tíz legnagyobb e-jármű-gyártója a Continental gumiabroncsaira támaszkodott 2023-ban

A Continental a tavalyi évben először szállított gumiabroncsokat a világ tíz legnagyobb volumenű, teljesen elektromos járműveket gyártó vállalatának. Az előző évben ez a szám tízből kilenc volt. Az ázsiai-csendes-óceáni térségben (APAC) a prémium gumiabroncsgyártó első ízben látja el az első öt legnagyobb volumenű elektromos járműgyártót elsőszerelésű autógumikkal. Európában, a Közel-Keleten és Afrikában (EMEA), valamint az amerikai kontinensen a vállalat emellett meg tudta tartani erős pozícióját: az öt legnagyobb volumenű gyártó továbbra is a Continental abroncsokban bízik.

2024. május 7. 11:55

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36