Canon imageRUNNER ADVANCE C2025i postafiók-funkcióval

forrás Prim Online, 2011. július 14. 09:56

A Canon bejelentette az imageRUNNER ADVANCE színes, multifunkciós termékcsalád új tagját, az imageRUNNER ADVANCE C2025i modellt. Az új, A3-as nyomtató a C2000 sorozatra jellemző költséghatékonyságot, továbbfejlesztett hálózati biztonságot és környezetvédelmi előnyöket 25 oldal/perces másolási és nyomtatási sebességgel ötvözi.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i rendkívül kicsi helyet foglal, és ugyanazt a kiemelkedő minőséget, használhatóságot, biztonságot és zökkenőmentes integrációt biztosítja, mint a meglévő modellek. Az átgondolt tervezés eredményeként a maximális működési idő mellett csökkennek az üzemeltetési költségek is. A biztonságos nyomtatás, az adattitkosítás, a digitális felhasználói és készülék-aláírások, valamint a merevlemez kivehetősége pedig lehetővé teszik az ügyfelek számára az üzleti dokumentumok és információk hatékonyabb védelmét.

Az új MFD figyelemre méltó környezetvédelmi előnyöket nyújt: többek között legfeljebb 38 másodperces bemelegedési időt és a kis energiafogyasztású (1,5 W) alvó üzemmódot. Az imageRUNNER ADVANCE C2025i emellett 5,7 hüvelykes TFT VGA színes érintőképernyőt, 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontást, 2000 lapos papírkapacitást és A5R–SRA3 papírformátum kezelést kínál a felhasználók számára.

Az új MailBoxLite használatával a C2000 termékcsalád minden tagja kiegészíthető postafiók-funkcióval, így a felhasználók személyes postafiókjukban tárolhatják a dokumentumokat a multifunkciós eszközökön. Az új fejlesztésű MEAP alkalmazás kifejezetten olyan munkacsoportokban és részlegeknél hasznos, ahol több felhasználó használja egyszerre a készüléket. A MailBoxLite használatával a felhasználók eldönthetik, mikor kívánják összegyűjteni a dokumentumokat a készülékből, így kevesebbszer kell a nyomtatóhoz menniük, és csökkenthetik a nem összegyűjtött dokumentumokkal járó biztonsági kockázatot.

„Az imageRUNNER ADVANCE termékcsaláddal már 2010-ben nagy sikereket értünk el, és örömmel tapasztaljuk a Canon iránti vásárlói bizalom folyamatos növekedését, melyet a 2011 első negyedévi értékesítések gyors növekedése is bizonyít. A C2025i modell bevezetésével még többféle nyomtatási sebességet, nagyobb biztonságot és különféle postafiók-funkciókat kínálunk a kiváló minőségű, A3-as multifunkciós eszközöket kereső ügyfeleinknek” – mondta Paul Rowntree, a Canon Europe európai termékmarketingért felelős igazgatója.

Az imageRUNNER ADVANCE C2025i 2011. július 1-jétől vásárolható meg.
 

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Vodafone országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett

A Vodafone Magyarország hálózatfejlesztési stratégiájának részeként 2024 végéig országosan az állomások 40 százalékán végez kapacitásbővítést, ami a hívásminőséget és a letöltési sebességet is jelentősen javítja. A hálózatfejlesztési programnak köszönhetően többek között Debrecenben, Miskolcon, Veszprémben, Székesfehérváron és Nyíregyházán élvezhetik a szolgáltató ügyfelei a gyorsabb mobilinternetet. 

2024. május 15. 20:44

Digitális gyermekvédelmi konferenciát szervezett az NMHH és az ELTE

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé, hogy a bántalmazás önkéntes bejelentése és a monitorozási kötelezettség közösen segítse a gyermekek védelmét az online térben. Többek között ez is elhangzott a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) támogatásával, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar által a gyermekek online bántalmazása elleni védekezésről szervezett konferencián.

2024. május 15. 19:31

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A világ 600 legjobb fiatal egyeteme közé került a Széchenyi-egyetem

Az 501–600. helyen szerepel a győri Széchenyi István Egyetem azon a ranglistán, amelyet a Times Higher Education (THE) május 14-én tett közzé a világ legjobb fiatal egyetemeiről. Az intézmény újabb sikere mögött erősödő kutatási teljesítménye, valamint szoros ipari és nemzetközi kapcsolatai állnak.

2024. május 15. 14:33

A FŐTAXI a Formula 1 Magyar Nagydíj hivatalos szállítópartnere

2024-ben immár 39. alkalommal rendezik meg a Formula 1 Magyar Nagydíjat. A Hungaroring Sport Zrt-vel kötött megállapodás értelmében a július 21-én tartandó viadal hivatalos és kizárólagos személyszállító partnere a legnagyobb múltú hazai taxitársaság, a FŐTAXI lesz. A megállapodás célja, hogy a látogatók és a partnerek egyszerűen és biztonságosan jussanak el a Hungaroringre és haza. 

2024. május 15. 12:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38