Brother DCP-J525W multifunkciós készülék érintésvezérléssel

forrás Prim Online, 2011. szeptember 15. 19:29

A Brother idén ősszel megújuló multifunkciós tintasugaras sorozatának legfrissebb tagja, a DCP-J525W modell vezeték nélküli hálózatba köthető, gyors működésű és helytakarékos. Érintésvezérlésű gombjaival praktikusan és nagy kényelmesen navigálhatunk a menübeállítások között.

A modern tervezésű, elegáns lakk fekete készülék széles 4,9 cm-es érintőképernyős LCD kijelzővel és érintésérzékeny vezérlőgombokkal rendelkezik, amelyekkel a menü beállításai gyorsan módosíthatók. Az egyszerűen telepíthető vezeték nélküli megoszthatósággal könnyedén szkennelhetünk vagy nyomtathatunk wireless hálózaton. A többféle energiatakarékos üzemmód választásával gazdaságos és környezettudatos működést érhetünk el. A készülék 100 lapos papírtálcával, és USB interfésszel rendelkezik.

A DCP-J525W nyomtatási sebessége 33 lap mono és 26 lap színes oldal percenként, amely színes lézerek esetén 10 ipm mono és 8 ipm színes oldal sebességnek felel meg az ISO/IEC 24734 szabvány szerint. A 6000 x 1200 dpi felbontású, kiváló minőségű fényképeket már 15 másodperc után a kezünkbe vehetjük akár keret nélküli nyomtatással elkészítve. A színkiemelő funkcióval a színek megjelenésén változtathatunk. A fényképek szerkesztése egyszerűen, számítógép igénybevétele nélkül is elvegézhető az alapfelszerelésként rendelkezésre álló Reallusion® FaceFilter Studio fényképszerkesztési szoftver segítségével. Az LCD kijelző nyelve, fényereje, kontrasztja és háttérvilágításának időzítése egyénileg beállítható, ahol a tinta fogyását is figyelemmel kísérhetjük. A készülék valamennyi beállítása a Felhasználói és a hálózati beállítások lap kinyomtatásával egyszerre megtekinthető.

A készülékben elmenthetők a leggyakrabban használt kedvenc beállítások, amelyek áramszünet esetén is tárolódnak. A másolási vagy szkennelési beállításoknál többek között megadhatók a minőség, papírtípus, papírméret vagy a színtelítettség mértéke. Az egyéni beállítás ezután alapértelmezetté tehető, és a kijelzőn látható gomb megérintésével azonnal előhívható. A különböző másolási beállítások között megtaláljuk az N az egyben másolást, amellyel 2 vagy 4 oldalnyi anyag másolható egy oldalra, a poszternyomtatással 3x3 A4-es oldalra nagyítható a dokumentum, illetve 25-400%-os arányban kicsinyíthetünk és nagyíthatunk. A 2 az 1-ben igazolványmásolás funkcióval a készülék egy oldalra másolja az igazolványok mindkét oldalát, és csak akkor készíti el a nyomatot, amikor a két oldal beolvasása megtörtént a szkennerüveg segítségével. A másolási beállítások megváltoztatásával választhatunk a gyors és kevesebb tintahasználatú, a normál vagy a finom minőségű másolás között. A másolási funkciók között továbbá megtalálhatók az automatikus lapszélhez igazítás, valamint a sötétebb-világosabb tónusok kiemelési lehetőségek. A síkágyas szkennerrel akár 19200x19200 dpi (interpolált) felbontásban történhet a szkennelés 3,37 mp mono és 4,83 mp színes sebességgel. A szkennelés gomb használatával a szkennelés képbe, fájlba, és e-mail-be is történhet JPEG, BMP, PDF, TIFF és PNG formátumokban.

A DCP-J525W készülékkel több mobil nyomtatási megoldás közül választhatunk. A nyomtatás és szkennelés Apple®, Android™ vagy Windows® Phone 7 készülékekkel közvetlenül a Brother iPrint&Scan alkalmazással is történhet. A Homepage print 2 alkalmazással a weboldalak nyomtatása válik egyszerűvé, amellyel akár a weboldal egy külön kivágott részét is ki lehet nyomtatni. A dokumentumok digitalizálását a Brother weboldaláról ingyenesen letölthető dokumentumkezelő szoftverek segítik. A Scansoft ® PaperportTM  programmal a papíralapú dokumentumok színesben szkennelhetők, elektronikusan tárolhatók és újra felhasználhatók a későbbiek során. A nyomtató kezelésére szolgáló szoftverrel távolról is beállíthatók a készülék tulajdonságai. A BRAdmin Light nyomtató szerver-menedzsment rendszer Windows® és Mac operációs rendszerekkel alkalmazható.

A környezetbarát tulajdonságok között újdonság az Auto power down funkció, amellyel beállítás szerint a készülék egy óra alvó üzemmód után automatikusan Off módra vált a legminimálisabb áramfogyasztás éredkében. A négy különálló LC1220 tintapatronnal 300 oldalt nyomtathat, míg az opcionálisan választható, nagytöltetű LC1240 patronokkal akár 600 oldal is nyomtatható. A DCP-J525W készüléken több energiatakarékos üzemmód beállítása közül választhatunk, ilyen a készenléti mód (5 Watt fogyasztás), alvó üzemmód (1,2 Watt), vagy az Off üzemmód 0,15 Watt. Alacsony zajszintjének és energiatakarékos funkcióinak köszönhetően a DCP-J525DW Energy Star tanúsítványú és Blue Angel minősítésű készülék.

A Brother weboldalán regisztrálva a készülékekhez tartozó 2 év garancia 2+1 évre terjeszhető ki.

Tulajdonságok:

·    Nyomtatási sebesség: 33/26 lpp, 10x16 cm-es fénykép esetén 15 mp
·    Vezeték nélküli hálózati csatlakozás
·    100 lapos papírtálca
·    USB interfész
·    4,9 cm színes, érintőképernyős LCD kijelző és érintésérzékeny vezérlőpanel
·    Automatikus kikapcsolás

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Indul a negyedik nagy digitális kaland

A Digitális Tudásért Alapítvány (DTA), amely szívügyének tekinti a digitális oktatást hazánkban, ismét büszkén rendezi meg 2024. május 23-án, immáron negyedik alkalommal az ország legnagyobb digitális csapatversenyét, a Nagy Digitális Kaland-ot.

2024. május 9. 20:55

Legendás magyar konstruktőrök nyitják meg a School-Computer kiállítást Budapesten

Új helyszínen, a Neumann Társaság Báthori utca 16. alatti székházában mutat be időszaki kiállítást az Informatika Történeti Múzeum Alapítvány – alapítója, a Neumann Társaság szakmai anyagaira építve – az iskolagépek történetéről. School-Computer – a digitális kultúra megjelenése a közoktatásban a címe a tárlatnak, amely a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával május második felétől október végéig látogatható. A május 17-én, 17 órakor zajló megnyitón a legendás Homelab számítógépek konstruktőrei, Lukács József és Lukács Endre mesélnek a személyi számítógépek hőskoráról. 

2024. május 9. 19:27

3 árulkodó jel, hogy a cég IT csapata már nem versenyképes

Szinte követhetetlen tempóban fejlődnek a vállalati szolgáltatásokat támogató IT-rendszerek, a cégek pedig komoly piaci hátrányba kerülhetnek, ha nem tartanak lépést a változással. Az ügyfelek és a munkatársak igényei egyre csak nőnek, a versenytársak szolgáltatásai pedig rövid idő alatt gyorsabbá, kényelmesebbé, átláthatóbbá válhatnak a miénknél. 

2024. május 9. 18:01

Rákapcsolt az Euronics: már aznap megérkezhet a grill vagy a hűtő

Egyre népszerűbb a vásárlók körében az aznapi kiszállítással vagy áruházi átvétellel történő rendelés az Euronicsnél. A megrendelés napjára házhoz szállítást ígérő szolgáltatás tavaly nyáron indult, idén pedig még szélesebb időablakkal lehet már rendelni Budapesten belül. Az online leadott rendeléseket pedig az áruházakban is át lehet venni akár még aznap, ez a szolgáltatás már országszerte elérhető ingyenesen. Az ilyen módon rendelt termékek toplistáján ott vannak a ventilátorok, a kávék, a mosószerek, és az állateledelek, de rendeltek már asztali grillt is így.

2024. május 9. 16:20

Elérhetővé válik az automatikus munkabérelőleg

Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) néven biztosít új szolgáltatást a MagNet Faktor a Kulcs-Soft-tal partnerségben. Az új megoldás segítségével a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai gyorsan és egyszerűen juthatnak a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz. A munkavállalók mellett a vállalkozásoknak is kedvező ez a lehetőség: az adminisztratív terheik csökkennek, a bérfizetés pedig rugalmassá válik.

2024. május 9. 14:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36