Intelligens iGO navigáció Becker készülékeken

forrás Prim Online, 2011. szeptember 27. 09:03

A United Navigation bemutatta legújabb intelligens navigációs eszközeit, az iGO My way motorra épülő Becker modelleket. Az új, intuitív funkciókat felsorakoztató és a legfrissebb térképeket biztosító, 5 hüvelykes Active 50 és Ready 50 csúcsminőségű műholdas navigációt kínál.

Megérkezett Magyarországra a a berlini IFA kiállításon bemutatott két vadonatúj PND-modell: a Becker Active 50 és a Becker Ready 50.
A terméksorozat legkiemelkedőbb újdonsága az intuitív Becker SituationScan funkció, amely az útvonal követése és a pillanatnyi vezetési feltételek alapján hasznos információkkal szolgál a felhasználó számára. A háttérben működő Becker SituationScan folyamatosan elemzi a vezetés aktuális feltételeit, és szükség esetén alternatív útvonalat ajánl:
- Exit Assistant: ha a vezető váratlanul letér az autópályáról, a Becker SituationScan azonnal elemzi a tervezett útvonal elhagyását kiváltó helyzetet, és tippeket ad pl. a közeli éttermekre és benzinkutakra vonatkozóan.
- Detour Assistant: A vezető egy gombnyomással kikerülheti a váratlan útlezárásokat vagy közlekedési eseményeket – lakott településen és az autópályán egyaránt.
- Parking Assistant: Parkolóhelyet keres az úti cél közelében? Semmi gond: a Becker SituationScan már mutatja is a megfelelő lehetőségeket.

Becker Active 50 – intelligens útitárs a mindennapokban

A fényes fekete és metálezüst színű, vadonatúj felhasználói felülettel rendelkező Becker Active 50 intelligens és felhasználóbarát szoftvere 44 európai ország térképét foglalja magába.

A készülékbe épített, új típusú HQ TMC-vevő rugalmas antennájának és a csatornák közötti gyors váltásoknak köszönhetően rendkívül hamar visszakeresi a legújabb közlekedési információkat. A Becker OneShot Speech Dialogue System funkció használatával az Active 50 felhasználói hangutasítások alapján is megadhatják az útvonal úti célját.

Becker Ready 50 – megbízhatóság és egyszerű használat
A Becker Ready 50 ideális választás mindazok számára, akik csak most ismerkednek a navigációval, vagy alkalmi felhasználóként is ragaszkodnak a minőségi készülékekhez. Nagytestvéréhez hasonlóan, a 12,7 cm átmérőjű kijelzővel kapható Ready 50 szolgáltatásai nemcsak Európa 44 országának térképét, de a Becker innovatív SituationScan funkcióját is magukba foglalják. A fekete/mokka színű készülékek olyan, már bizonyított funkciókat is kínálnak, mint a text-to-speech (beszédszintetizátorral előállított) hangnavigáció, a 3D-s látványosságokkal kiegészített 3D-s felület, valamint a 3D-s kereszteződés nézettel ötvözött sávinformáció. A Becker Ready 50 szokásos funkciói közé tartozik még az időalapú útvonaltervezés, amely az adott napszakban nagy valószínűséggel előforduló közlekedési dugók azonosításával segít elkerülni a kérdéses helyeket.

Regisztráljon az interneten, és értesüljön a termékekkel kapcsolatos hírekről, újdonságokról
Az Active 50 vagy a Ready 50 készülék használatba vételét követő 30 napon belül regisztráló felhasználók ingyen tölthetik le a legfrissebb térképek frissítéseit, és feliratkozhatnak a kedvezményes áron kínált Európa térképfrissítésekre. A lehetőség kihasználásával a rendelkezésre álló legfrissebb térképekkel birtokában a felhasználókat még az új útkiosztások, körforgalmak vagy az újonnan kialakított lakóterületek sem hozhatják kellemetlen helyzetbe.

Kulcsszavak: Becker iGO navigáció GPS

hirek.com ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig

Az ELTE Informatikai Kar idén a „Semmiből született csodák – A mesterséges intelligenciától a soft skilleken át a kibervédelemig” című rendezvénnyel csatlakozott a Lányok Napja országos programhoz.

2024. április 28. 13:55

Kén-hexafluorid betiltása – Nem gáz többé!

Az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése az egész világon hatalmas feladat, és e küldetés része a kén-hexafluorid (SF6) gáz teljes körű betiltása is. Ez különösen a villamosenergia-iparban jelent komoly változást, hiszen a kapcsolóberendezések szigeteléséhez eddig rendszerint ezt az anyagot használták. 

2024. április 28. 12:04

Újabb akadály hárul el a nagy hatótávolságú e-kamionok elterjedése elől

Sikeres tesztet teljesített a Siemens: töltési rendszere 1 MW teljesítményt adott le.

A német cég prototípusát egy nagy hatótávolságú e-kamionnal tesztelték. Az új készülék több Siemens SICHARGE UC150 töltőberendezésből, ezek kimeneti teljesítményét összefogó kapcsolási kialakításból (switching matrix) és a megawatt-töltésre speciálisan kialakított diszpenzerből állt.

2024. április 28. 10:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50