A SteelSeries egy új színárnyalattal bővíti a díjnyertes Nova Pro Wireless headsetet

Kütyü Magazin, 2024. május 2. 09:35

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

Minden iparágban és minden korszakban vannak meghatározó pillanatok. Remek példa volt erre 2022-ben, amikor a SteelSeries piacra dobta az Arctis Nova Pro sorozatot, melyet a kritikusok elismeréssel fogadtak, és ami számtalan díjat gyűjtött be, miközben egy teljesen új prémium/luxus/csúcskategóriát hozott létre a gaming headsetek piacán.

 

  

Mivel a játékok népszerűsége folyamatosan nő, a SteelSeries lézerpontossággal összpontosít a gamerek által megtapasztalt élményére, és vezető szerepet tölt be a gaming életstílus meghatározásában. Ami a 2024. januári állapotot illeti, több mint 3,4 milliárd gamert tartanak számon világszerte, köztük 887 millió PC-, 334 millió PlayStation-, 247 millió Nintendo-, 227 millió Xbox- és 2,9 millió mobiljátékost, és általában mindannyian több platformon játszanak. Az alapoktól újratervezett Arctis Nova Pro sorozat a tökéletesség egy új szintjét képviseli a HiFi-hangzás, a mesterséges intelligencia által vezérelt hangtisztaság és az egész napos viselés kényelemét előtérbe helyező dán dizájnnal, amely olyan zökkenőmentesen vezet át a játékplatformok széles skálája között, mint még soha. A SteelSeries forradalmi prémium headsetetét most 2024 tavaszának „azon bizonyos” színében gondolták újra.

 

Nem számít milyen eszközzel használod, az elit teljesítmény a fehér Nova Pro Wireless alapfelszereltsége. Az audiophilek által használt zajmentes és teljes audióvezérlést biztosító szobák inspirálták, teljessé téve az akusztikai élményt, amit egy korszerű funkciókkal ellátott gaming headsetben alkottak újra.

 

 

• Blokkold fehér zajt és kerülj át egy másik világba úgy, mint még soha az Aktív Zajszűrés (ANC) segítségével! A fejlett 4 mikrofonos hibrid rendszer eltávolítja a külső hangokat, míg a kagylók belsejében lévő mikrofonok kiegyensúlyozzák a hangot az optimális tisztaságért. A környezet hangjának beengedéséhez az áteresztő mód csak egy gombnyomásnyira van, állítható áteresztési szinttel minden helyzethez.

• A gamingben először a Multi-System Connect hub lehetővé teszi az USB-váltást több eszköz között egy időben. A gamerek zökkenőmentesen válthatnak PC, PlayStation, Switch vagy mobileszköz között egyetlen gombnyomással, anélkül, hogy kábeleket kellene cserélniük. 

• Az idő pénz, a multitasking pedig kötelező. A Nova Pro Wireless egyidejű játék- és mobilhangot kínál a gamereknek, így a Quantum 2.0 Wireless segítségével bármilyen módon játszhatnak és kommunikálhatnak. A gamerek egyidejűleg két audiocsatlakozást használhatnak, így telefonon beszélgethetnek barátaikkal, miközben számítógépen vagy a konzolon játszanak. A nagy teljesítményű, 2,4 GHz-es vezeték nélküli eszköz tökéletes a játékon belüli hot streakhez, Bluetooth-kapcsolat használatával egyidőben hívásokhoz, Discordhoz, zenéhez vagy podcastokhoz.

• A netflixes sorozatzabálók vagy a maratoni játékmeneteket kedvelők számára a SteelSeries volt az első márka, amely egy több akkumulátoros megoldást hozott létre. Az Infinity Power System korlátlan akkumulátor-üzemidőt biztosít, és mindig akcióban tartja a gamereket a kettős akkumulátor-rendszerrel. Merül az akksi? Semmi gond. A két működés közben cserélhető akkumulátorral a gamerek egyszerűen újratölthetnek, és akkumulátoronként akár 22 órán keresztül is folytathatják a játékot, valamint tölthetik az első akkumulátort, miközben az második használatban van.

• Mivel a kommunikáció kulcsfontosságú a játékban, az új AI-alapú zajszűrős mikrofon kristálytiszta kommunikációt biztosít a gamereknek, miközben a Sonar Audio Suite elnémít minden zavaró háttérzajt, mint például a billentyűzet, a számítógép-ventilátorok és egyebek hangját. A ClearCast Gen2 mikrofon valódi előnyt biztosít a gamereknek ugyanazzal a kétirányú mikrofon-kialakítással, melyet a Forma-1-es csapatok használnak a kristálytiszta, természetes hangzásért, tökéletes zajszűréssel.

• A kényelem kulcsfontosságú. A ComfortMAX rendszert arra tervezték, hogy bármilyen méretű vagy alakú fejhez illeszkedjen, 4 pontos beállítást kínálva. A rendszer állítható magasságú, forgatható fülkagylókat; rugalmas, különböző ponton rögzíthető fejpántot és prémium PVD-bevonatú acélvázat kapott a tartósságért.

• Teljes irányítás a gamerek kezében. A vezeték nélküli bázisállomás egy platformokon átívelő parancsközpontként működik, és menet közben állíthatjuk vele a hangszínszabályzót, a beviteli eszközt, a hangerőt, a ChatMixet és még sok mást, miközben soha nem kell elhagynunk a játékot. A készülék megjegyzi a személyes beállításokat, a többfunkciós OLED kijelző pedig tájékoztatja a felhasználókat az akkumulátor üzemidejéről és egyéb funkciókról. A legjobb hangélményért PlayStationön vagy Xboxon, a játékosok választhatnak a játékok hangzásához készült EQ-profilok közül, melyeket profik, hangmérnökök és játékfejlesztők csoportja tervezett olyan népszerű játékokhoz, mint a Call of Duty: MWII, Destiny 2, Fortnite, Grand Theft Auto Vés még sok más.

• Az Arctis Nova sorozatot a SteelSeries által kifejlesztett Sonar Audio Software Suite – az első professzionális parametrikus hangszínszabályzó gamereknek – teszi még erőteljesebbé. Kifejezetten úgy tervezték, hogy bármilyen fejhallgatót felturbózzon, és korlátlan lehetőséget biztosítson a játékok közötti, a csapatkommunikáció és a mikrofon hangvezérlése során. A Sonar lehetővé teszi, hogy a gamerek minden egyes frekvenciát beállítsanak és hallják azokat a hangokat, amik a leginkább számítanak.

 

Az Arctis Nova Pro kollekció már elérhető a SteelSeries.com oldalon az alábbi ajánlott fogyasztói árakon:

• Arctis Nova Pro Wireless White (Xbox) – 349,99 USD (NA) | 379,99 EUR (EMEA) | 379,99 USD (APAC)

• Arctis Nova Pro Wireless White (PlayStation) – 349,99 USD (NA) | 379,99 EUR (EMEA) | 379,99 USD (APAC)

• A SteelSeries Sonar Audio Suite ingyenesen letölthető a következő oldalról: SteelSeries.com/gg/sonar

Kulcsszavak: headset SteelSeries

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59