Új céggel bővült a HRP Csoport, megalakult a RelNet Kft.

forrás Prim Online, 2004. szeptember 16. 17:20
A cég ügyvezetője Dávid András, aki korábban a 2F 2000 Kft kereskedelmi igazgatói posztját töltötte be. A RelNet Kft. informatikai biztonsági és aktív hálózati eszközök hozzáadott értékű disztribúciójával fog foglalkozni.
"Azért döntöttünk a RelNet Kft megalakítása mellett a stratégiai tervezés során, mert jól látszott, hogy a piacon egyre nagyobb igény van a hozzáadott értékű disztribúciós tevékenységre a hagyományos dobozmozgatás mellett" - mondta el Dávid András, a RelNet Kft. ügyvezető igazgatója -, "ez pedig elsősorban azoknál a termékcsoportoknál nyilvánul meg, ahol speciális szaktudás szükséges, vagy a termék nem teljesen szabványosított."

A RelNet Kft. informatikai biztonsági és hálózatos technológiák magas hozzáadott értékű disztribúciójára kíván szakosodni. Elsősorban a termékek marketingjére, az eladás előtti és utáni terméktámogatására koncentrál, a klasszikus disztribúciós tevékenységet a cégcsoport többi tagja végzi a háttérben. A termékkiválasztással kapcsolatos műszaki tanácsadás is fontos részét fogja képezni a cég tevékenységének.

A HRP Csoport (BSC Kft. és a HRP Hungary Kft.) árbevétele tavaly meghaladta a 20 milliárd forintot, ezzel az eredménnyel Magyarország egyik piacvezető disztribútora. "Európai Uniós minták alapján is kézenfekvőnek tűnt tevékenységünk ebbe az irányba történő bővítése, emellett vevőink oldaláról is egyre nagyobb volt a nyomás" - mondta el Solt Géza, a HRP Csoport fő tulajdonosa és a HRP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo HRP RelNet

Okosérzékelők az otthon távoli felügyeletéhez és vezérléséhez

Az IKEA három új, VALLHORN, PARASOLL és BADRING névre keresztelt, a vízszivárgás- és mozgásérzékeléshez fejlesztett, megfizethető okosérzékelővel bővíti választékát. Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a vásárlók számára nagyobb fokú felügyeleti lehetőséget és kényelmet biztosítsanak azáltal, hogy kapcsolatban maradhatnak az otthonukkal, még akkor is, ha távol vannak.

2023. november 28. 19:07

Karácsonyi levél- és csomagfeladás: ezekre figyeljünk

Az ünnepek előtti néhány hét kiemelten nagy küldeményforgalommal járó időszak a postai szolgáltatók számára. Ha szeretnénk, hogy a képeslapok és a csomagok rendben megérkezzenek, érdemes időben feladni a küldeményeket. Amennyiben a csomagfeladásnál a leggazdaságosabb szolgáltatót keressük, használjuk az Európai Bizottság csomagár-összehasonlító oldalát. A postafelügyeletet ellátó Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) összegyűjtötte a főbb tudnivalókat.

2023. november 28. 17:36

ImageGlass 9.0.7.1125

A ImageGlass egy sokoldalú képmegjelenítő alkalmazás, amely több mint 80 formátumot támogat. A képeket konvertálhatjuk, a jobbakból látványos diavetítéseket készíthetünk, és feltölthetjük a Facebookra.

2023. november 28. 17:00

Exact Duplicate Finder 0.9.7.30

Az Exact Duplicate Finder egyszerű felülettel rendelkező, könnyen kezelhető duplikátum kereső alkalmazás. Pillanatok alatt megtalálja a merevlemezen többször is előforduló fájlokat.

2023. november 28. 16:57

A Microsoft mesterséges intelligencia megoldásával növeli hatékonyságát a Schneider Electric

A generatív mesterséges intelligencia (MI) kínálta lehetőségeket is kihasználja a Schneider Electric, hogy hatékonyabbá tegye működését és az új megoldások kifejlesztését. A vállalat törekvéseit a Microsoft Azure OpenAI megoldásával támogatja. 

2023. november 28. 16:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04

Meglepő döntést hozott a Vodafone

2023. október 24. 17:30