Új céggel bővült a HRP Csoport, megalakult a RelNet Kft.

forrás Prim Online, 2004. szeptember 16. 17:20
A cég ügyvezetője Dávid András, aki korábban a 2F 2000 Kft kereskedelmi igazgatói posztját töltötte be. A RelNet Kft. informatikai biztonsági és aktív hálózati eszközök hozzáadott értékű disztribúciójával fog foglalkozni.
"Azért döntöttünk a RelNet Kft megalakítása mellett a stratégiai tervezés során, mert jól látszott, hogy a piacon egyre nagyobb igény van a hozzáadott értékű disztribúciós tevékenységre a hagyományos dobozmozgatás mellett" - mondta el Dávid András, a RelNet Kft. ügyvezető igazgatója -, "ez pedig elsősorban azoknál a termékcsoportoknál nyilvánul meg, ahol speciális szaktudás szükséges, vagy a termék nem teljesen szabványosított."

A RelNet Kft. informatikai biztonsági és hálózatos technológiák magas hozzáadott értékű disztribúciójára kíván szakosodni. Elsősorban a termékek marketingjére, az eladás előtti és utáni terméktámogatására koncentrál, a klasszikus disztribúciós tevékenységet a cégcsoport többi tagja végzi a háttérben. A termékkiválasztással kapcsolatos műszaki tanácsadás is fontos részét fogja képezni a cég tevékenységének.

A HRP Csoport (BSC Kft. és a HRP Hungary Kft.) árbevétele tavaly meghaladta a 20 milliárd forintot, ezzel az eredménnyel Magyarország egyik piacvezető disztribútora. "Európai Uniós minták alapján is kézenfekvőnek tűnt tevékenységünk ebbe az irányba történő bővítése, emellett vevőink oldaláról is egyre nagyobb volt a nyomás" - mondta el Solt Géza, a HRP Csoport fő tulajdonosa és a HRP Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.

Kulcsszavak: +céginfo HRP RelNet

Az ABB felvásárolja a Sevensense-t

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.

2024. február 20. 19:24

Még lehet jelentkezni a 6 millió forint összdíjazású ötletpályázatra

A nagy érdeklődésre való tekintettel február 27-ig meghosszabbítja Zöld Kód – Kódolj a holnapért! című ötletpályázatának jelentkezési határidejét a Vodafone Magyarország Alapítvány. A szervezők továbbra is hangsúlyozzák: a diákoknak szóló, fenntarthatósági kérdéseket körüljáró versenyen való részvételhez programozással kapcsolatos külön tudás, előképzettség nem szükséges, annál inkább nyitottság, a digitális platformok iránti érdeklődés és kalandvágy.

2024. február 20. 19:22

A HONOR új kampánya összehozza az ENSZ kultúráit

Az Egyesült Nemzetek Szövetségének központjában indította el „Sárkányok egyesítik a világot” kiállítását még február 9-én a HONOR az ENSZ Kínai Könyv Szövetségével, a Global Webbel és a Kínai Központi Szépművészeti Akadémiával együttműködve, az ENSZ állandó kínai képviselete támogatásával. A kínai holdújév végéig, tehát még ezen a héten is futó kiállítás a nemzetközi egységet és művészetek közti kapcsolatokat szimbolizálja.

2024. február 20. 17:41

Az ABB megerősíti vezető szerepét a következő generációs MI-alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.

2024. február 20. 16:07

IT Asset Tool 1.3.48

Az ingyenes IT Asset Tool segítségével fontos információkat tudhatunk meg az összes hálózatra kapcsolt számítógépről. A szoftveres összetevőkre vonatkozó adatok mellett a segédprogram részletes információt mutat a hardver-összetevőkről is (gyártó, modell, processzor, RAM, merevlemez állapot stb.).

2024. február 20. 16:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40