Pénzügyi megoldás közepes cégeknek - Sunsystems exfm

Hatékonyan kombinálható az üzleti intelligencia és a pénzügyi menedzsment

forrás Prim Online, 2004. október 11. 13:40
A nemzetközi üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő LLP Budapest a nagyvállalatok számára már évek óta kínálja SunSystems pénzügyi megoldását, melynek fejlesztője a napokban jelentette be, hogy elkészült immáron a közepes méretű vállalatok számára segítséget nyújtó megoldása, a SunSystems exfm. A pénzügyi menedzsment és az üzleti intelligencia integrálásával az exfm megoldást kínál a pénzügyi, a jelentéskészítési, a költségvetés-készítési és -tervezési folyamatok ellátására egyaránt.
Az LLP Budapest, illetve az LLP Csoport eddig főként a nagyvállalati szektorban tevékenykedő cégek körében vezette be egyik meghatározó partnere - az angliai székhelyű Systems Union - SunSystems pénzügyi megoldását. A rendszert ma már több mint 18000 vállalat használja világszerte, a világ 50 legnagyobb vállalata közül 45 választotta ezt a terméket. A SunSystems exfm (extended financial management) elnevezéssel most piacra került, már kifejezetten a közepes méretű vállalatok számára kifejlesztett új megoldáscsomagtól a fejlesztők hasonlóan nagy sikereket remélnek. A rendszerrel már ők is kihasználhatják az olyan összetett funkcionalitásokat, melyeket korábban sokszor csak a legnagyobb szervezetek tudtak megfinanszírozni.

A pénzügyi területre ma minden szervezetnél nagy nyomás nehezedik, mivel megnövekedett az igény az adatok könnyebb átláthatóságára és nagy az azonnali reagálás iránti igény. Mivel a hangsúly a tranzakciós folyamatokról a teljesítmény-menedzsmentre helyeződött át, a gazdasági vezetők még nagyobb teljesítményt várnak el pénzügyi-menedzsment szoftvereiktől is. A SunSystems exfm-mel most már a közepes méretű vállalatoknál is fejleszthető a pénzügyi folyamatok hatékonysága, jobban nyomon követhető a vállalat üzleti helyzete, jelentősen lerövidíthető a költségvetés-készítési és -tervezési munkafolyamat.

Mivel a SunSystems exfm a hagyományos pénzügyi funkciókon kívül az üzleti intelligencia eszközeit is felhasználja (pl. modellezés, jelentéskészítés), erőteljesen növelhető általa a stratégiai tervezés pontossága. A üzleti intelligencia és a pénzügyi menedzsment területek ideális ötvözése lehetővé teszi, hogy a vezető szakemberek betekintést nyerjenek a vállalat működésébe és valós idejű információk alapján hozzák meg döntéseiket.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04