MTV-műsorok élőben mobilon

forrás Prim Online, 2005. július 4. 11:30
Július első napjaiban kezdi meg a Magyar Televízió (MTV) műsorainak élő közvetítését a Pannon GSM és a T-Mobile.

Az együttműködés nyomán az országos és körzeti hírműsorok, a nemzetiségi és egyházi műsorok, sport- és gazdasági hírek mellett számos vitaműsor és kulturális program is felkerült a mobillistára. Az MTV két csatornájának összesen 26 adása "fogható" például a PannonW@P Mobil Videó menüpontja alatt, és tekinthető meg az eredetivel azonos időpontban a mobil szélessáv biztosította gyors adatátvitelnek köszönhetően, így többek között a Híradó, a Telesport magazin, a Nap-kelte, A szólás szabadsága és az időjárás-jelentés.

Az MTV műsorainak megtekintéséhez wap-hozzáférés, valamint megfelelő videostreaming technológiával rendelkező készülék szükséges. A szolgáltatás jelenleg a következő mobilkészülékekkel érhető el: Nokia 6170, Nokia 6230, Nokia 6230i, Nokia 6260, Nokia 6630, Nokia 6680, Nokia 7610, Nokia 9300, Sony Ericsson K500i, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson P800, Sony Ericsson P900, Sony Ericsson P910i. A Pannon GSM előfizetői az első héten ingyenesen tekinthetik meg a műsorokat.

A szükséges beállításokról a www.mobilszelessav.hu oldalon található információ.

A T-Mobil szintén a köztévé műsoraival bővítette szolgáltatását. A T-Mobile 3G WAP-portálján elérhető multimédiás tartalmak:

  • Mobil Tv
  • TV2: Jóban Rosszban, Aktív, Napló,
  • RTL Klub: Barátok közt, Fókusz, Autómánia, Heti Hetes
  • MTV: Napkelte, Híradó, Regionális Híradók, Sporthírek, A szólás szabadsága, Kékfény, Kultúrház
  • Budapesti forgalomfigyelő kamerák
  • Videoklipek: Lionel Richie, NOX, Emilio, Megasztár, Neotones, Republic, Mozielőzetesek, Színházajánló, Sport, Humor, 3D játékok Garfield és barátai, Garfield rövidfilmek, jelenetek a Jégkorszak című rajzfilmből, Karaoke, Erotika

Előrendelhető a Samsung The Freestyle sokoldalú, hordozható projektora

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

2022. január 20. 20:49

Fenntarthatósági elit klubban a Schneider Electric

Ismét bekerült a legjobbak közé a Schneider Electric a Corporate Knights által évente összeállított, a legfenntarthatóbb módon működő vállalatokat felsoroló Global 100-as listán.

2022. január 20. 19:20

Már lehet jelentkezni a Magyar Ipari Célgép Nagydíjra

Idén második alkalommal rendezik meg az ország legnagyobb ipari célgép versenyét, amelyre az egészen egyszerű géptől a korszerű technológiákon át az Ipar 4.0 szempontjainak megfelelő célgépekkel is várják a nevezéseket. A szakmai zsűri értékelése alapján a 6 kategória első helyezettjei előtt értékes lehetőségek nyílnak és nívós díjat vehetnek át a Gépész Szalonban 2022. május 31-én, a Magyar Ipari Célgép Nagydíj eredményhirdetőjén.

2022. január 20. 18:11

Minden kezdet nehéz: a TOP 5 leggyakoribb akadály, amivel a kezdő vállalkozások szembesülnek

A vállalkozásindítás, illetve a fiatal cégek első időszakának hatékony menedzselése soha nem volt kockázatoktól és nehézségektől mentes – nincs ez másképp manapság sem. Sőt, sok szempontból napjainkban még több problémával kell megküzdeni, gondoljunk csak a kommunikációs csatornák bővülésére és átalakulására, a túltelített piacokra, vagy akár az elmúlt két évben az életünk részét képező globális pandémiára és annak többek között például a személyes kapcsolattartásra való hatására. Van azonban néhány olyan nehézség, amellyel minden kezdő vállalkozás szembesül. A Brillit.com online üzleti platform szakértői bemutatják a TOP 5 leggyakoribb problémát és megoldásait.

2022. január 20. 17:58

Végérvényesen átalakulhatnak a fogyasztói szokások

Az emberek többsége már megszokta a világjárvány miatt kialakult új életmódot, és arra számít, hogy ezek a változások velünk is maradnak – derül ki az EY legfrissebb, 16 000 résztvevő bevonásával készült nemzetközi kutatásából. A megkérdezettek megfontoltabban költenek és egyre jobban ragaszkodnak a rugalmas munkavégzéshez.

2022. január 20. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35