Az LLP 11%-os növekedést és az eddigi legmagasabb bevételt érte el 2005-ben

forrás Prim Online, 2006. augusztus 8. 14:28
Az üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő, közép-kelet európai régióban jelen lévő, prágai központú LLP Csoport közzétette a 2005-re vonatkozó pénzügyi eredményeit. Eszerint a cégcsoport teljes bevétele 6,9 millió euró volt, ami 11%-kal magasabb mint az előző évben. Az LLP Budapest a cégcsoport bevételének 32%-át teljesítette, és 20%-os növekedést ért el.
Az LLP Csoport jelenleg 7 leányvállalattal rendelkezik a közép-kelet európai régióban, összesen 150 alkalmazottal, melyből a budapesti iroda 35 főt foglalkoztat. A közzétett eredményadatokból kiderül, hogy a Csoporton belül a budapesti leányvállalat érte el a legmagasabb árbevételt, míg a szófiai iroda volt a cégcsoport legdinamikusabban növekvő tagja 2005-ben.

Adam Bager, az LLP Csoport alapítója és elnöke szerint: ”A 2005-ös év nagyon sikeres volt számunkra, valójában ez volt az elmúlt hét esztendő legsikeresebb éve. A tanácsadás iránti keresletben növekedés volt megfigyelhető, amelyet az eredményeink is tükröznek. Az elmúlt évben megváltoztattuk a vállalati arculatot, új logót és szlogent vezettünk be, igyekszünk hangsúlyozni a növekedés, a fejlődés és az innováció iránti folyamatos elkötelezettségünket. Szeretnénk kiemelni cégünk azon törekvését, hogy a közép-kelet európai régióban, továbbá a világ számos más országában korszerű üzleti megoldásokat, kiemelkedő tanácsadási és fejlesztési szolgáltatást nyújtsunk. “

2005 legfontosabb eredményei

A Csoport egyik legnagyobb nemzetközi projektje a SunSystems pénzügyi moduljainak bevezetése a Shell Gas számára. Az LLP világszerte 22 ország Shell Gas telephelyén vezette már be a SunSystems rendszert, ebből 12-t az elmúlt évben. 2005 másik nagy bevezetési projektjét a Hoffmann-La Roche vállalat 6 országában végezte el a cég. Az LLP továbbá új piacokra tört be, ilyen például  Sri Lanka, Malajzia, Szingapúr, Marokkó és Dél-Afrika.

A cég magyarországi főbb projektjei között szerepel a SunSystems bevezetése a News Outdoor Turkey számára.

“2005-ben a saját szoftvereink fejlesztésében is jelentős eredményeket értünk el. ,” – folytatja Adam Bager, majd hozzáteszi: “hosszútávú szerződéseket írtunk alá az idő- és költségnyilvántartó rendszerünk, a time@work bevezetésére Tokióban, Londonban és Dublinban működő vállalatokkal. A szófiai irodában létrehoztuk a cégcsoport fejlesztési közponját.”

”Az LLP 2006-ban is a tanácsadásra, valamint növekvő sikerek elérésére koncentrál a Microsoft Business Solutions, a SunSystems és a time@work termékekre épülő üzleti megoldások értékesítése és bevezetése tekintetében. Páratlan sikerekkel kezdtük az idei évet, az első negyedévben több mint 30%-kal növekedett a bevételünk a tavalyi év azonos időszakához képest, míg a profitnövekedésünk meghaladta a 100%-ot.”
Kulcsszavak: +céginfo LLP

Okosérzékelők az otthon távoli felügyeletéhez és vezérléséhez

Az IKEA három új, VALLHORN, PARASOLL és BADRING névre keresztelt, a vízszivárgás- és mozgásérzékeléshez fejlesztett, megfizethető okosérzékelővel bővíti választékát. Az érzékelőket úgy tervezték, hogy a vásárlók számára nagyobb fokú felügyeleti lehetőséget és kényelmet biztosítsanak azáltal, hogy kapcsolatban maradhatnak az otthonukkal, még akkor is, ha távol vannak.

2023. november 28. 19:07

Karácsonyi levél- és csomagfeladás: ezekre figyeljünk

Az ünnepek előtti néhány hét kiemelten nagy küldeményforgalommal járó időszak a postai szolgáltatók számára. Ha szeretnénk, hogy a képeslapok és a csomagok rendben megérkezzenek, érdemes időben feladni a küldeményeket. Amennyiben a csomagfeladásnál a leggazdaságosabb szolgáltatót keressük, használjuk az Európai Bizottság csomagár-összehasonlító oldalát. A postafelügyeletet ellátó Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) összegyűjtötte a főbb tudnivalókat.

2023. november 28. 17:36

ImageGlass 9.0.7.1125

A ImageGlass egy sokoldalú képmegjelenítő alkalmazás, amely több mint 80 formátumot támogat. A képeket konvertálhatjuk, a jobbakból látványos diavetítéseket készíthetünk, és feltölthetjük a Facebookra.

2023. november 28. 17:00

Exact Duplicate Finder 0.9.7.30

Az Exact Duplicate Finder egyszerű felülettel rendelkező, könnyen kezelhető duplikátum kereső alkalmazás. Pillanatok alatt megtalálja a merevlemezen többször is előforduló fájlokat.

2023. november 28. 16:57

A Microsoft mesterséges intelligencia megoldásával növeli hatékonyságát a Schneider Electric

A generatív mesterséges intelligencia (MI) kínálta lehetőségeket is kihasználja a Schneider Electric, hogy hatékonyabbá tegye működését és az új megoldások kifejlesztését. A vállalat törekvéseit a Microsoft Azure OpenAI megoldásával támogatja. 

2023. november 28. 16:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27

A Magyar Telekom 2023. harmadik negyedéves eredményei

2023. november 9. 10:04

Meglepő döntést hozott a Vodafone

2023. október 24. 17:30