Az LLP 11%-os növekedést és az eddigi legmagasabb bevételt érte el 2005-ben

forrás Prim Online, 2006. augusztus 8. 14:28
Az üzleti és pénzügyi megoldásokat képviselő, közép-kelet európai régióban jelen lévő, prágai központú LLP Csoport közzétette a 2005-re vonatkozó pénzügyi eredményeit. Eszerint a cégcsoport teljes bevétele 6,9 millió euró volt, ami 11%-kal magasabb mint az előző évben. Az LLP Budapest a cégcsoport bevételének 32%-át teljesítette, és 20%-os növekedést ért el.
Az LLP Csoport jelenleg 7 leányvállalattal rendelkezik a közép-kelet európai régióban, összesen 150 alkalmazottal, melyből a budapesti iroda 35 főt foglalkoztat. A közzétett eredményadatokból kiderül, hogy a Csoporton belül a budapesti leányvállalat érte el a legmagasabb árbevételt, míg a szófiai iroda volt a cégcsoport legdinamikusabban növekvő tagja 2005-ben.

Adam Bager, az LLP Csoport alapítója és elnöke szerint: ”A 2005-ös év nagyon sikeres volt számunkra, valójában ez volt az elmúlt hét esztendő legsikeresebb éve. A tanácsadás iránti keresletben növekedés volt megfigyelhető, amelyet az eredményeink is tükröznek. Az elmúlt évben megváltoztattuk a vállalati arculatot, új logót és szlogent vezettünk be, igyekszünk hangsúlyozni a növekedés, a fejlődés és az innováció iránti folyamatos elkötelezettségünket. Szeretnénk kiemelni cégünk azon törekvését, hogy a közép-kelet európai régióban, továbbá a világ számos más országában korszerű üzleti megoldásokat, kiemelkedő tanácsadási és fejlesztési szolgáltatást nyújtsunk. “

2005 legfontosabb eredményei

A Csoport egyik legnagyobb nemzetközi projektje a SunSystems pénzügyi moduljainak bevezetése a Shell Gas számára. Az LLP világszerte 22 ország Shell Gas telephelyén vezette már be a SunSystems rendszert, ebből 12-t az elmúlt évben. 2005 másik nagy bevezetési projektjét a Hoffmann-La Roche vállalat 6 országában végezte el a cég. Az LLP továbbá új piacokra tört be, ilyen például  Sri Lanka, Malajzia, Szingapúr, Marokkó és Dél-Afrika.

A cég magyarországi főbb projektjei között szerepel a SunSystems bevezetése a News Outdoor Turkey számára.

“2005-ben a saját szoftvereink fejlesztésében is jelentős eredményeket értünk el. ,” – folytatja Adam Bager, majd hozzáteszi: “hosszútávú szerződéseket írtunk alá az idő- és költségnyilvántartó rendszerünk, a time@work bevezetésére Tokióban, Londonban és Dublinban működő vállalatokkal. A szófiai irodában létrehoztuk a cégcsoport fejlesztési közponját.”

”Az LLP 2006-ban is a tanácsadásra, valamint növekvő sikerek elérésére koncentrál a Microsoft Business Solutions, a SunSystems és a time@work termékekre épülő üzleti megoldások értékesítése és bevezetése tekintetében. Páratlan sikerekkel kezdtük az idei évet, az első negyedévben több mint 30%-kal növekedett a bevételünk a tavalyi év azonos időszakához képest, míg a profitnövekedésünk meghaladta a 100%-ot.”
Kulcsszavak: +céginfo LLP

Az ABB felvásárolja a Sevensense-t

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.

2024. február 20. 19:24

Még lehet jelentkezni a 6 millió forint összdíjazású ötletpályázatra

A nagy érdeklődésre való tekintettel február 27-ig meghosszabbítja Zöld Kód – Kódolj a holnapért! című ötletpályázatának jelentkezési határidejét a Vodafone Magyarország Alapítvány. A szervezők továbbra is hangsúlyozzák: a diákoknak szóló, fenntarthatósági kérdéseket körüljáró versenyen való részvételhez programozással kapcsolatos külön tudás, előképzettség nem szükséges, annál inkább nyitottság, a digitális platformok iránti érdeklődés és kalandvágy.

2024. február 20. 19:22

A HONOR új kampánya összehozza az ENSZ kultúráit

Az Egyesült Nemzetek Szövetségének központjában indította el „Sárkányok egyesítik a világot” kiállítását még február 9-én a HONOR az ENSZ Kínai Könyv Szövetségével, a Global Webbel és a Kínai Központi Szépművészeti Akadémiával együttműködve, az ENSZ állandó kínai képviselete támogatásával. A kínai holdújév végéig, tehát még ezen a héten is futó kiállítás a nemzetközi egységet és művészetek közti kapcsolatokat szimbolizálja.

2024. február 20. 17:41

Az ABB megerősíti vezető szerepét a következő generációs MI-alapú mobil robotika területén

Az ABB bejelentette, hogy felvásárolta a Sevensense svájci start-up céget, amely az autonóm mobil robotok (AMR) számára kifejlesztett, mesterséges intelligenciával támogatott 3D-s látásalapú navigációs technológia vezető szállítója. A Sevensense-t 2018-ban alapították a svájci műszaki egyetem, az ETH Zürich spin-offjaként.

2024. február 20. 16:07

IT Asset Tool 1.3.48

Az ingyenes IT Asset Tool segítségével fontos információkat tudhatunk meg az összes hálózatra kapcsolt számítógépről. A szoftveres összetevőkre vonatkozó adatok mellett a segédprogram részletes információt mutat a hardver-összetevőkről is (gyártó, modell, processzor, RAM, merevlemez állapot stb.).

2024. február 20. 16:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

2024. január 29. 16:07

Felvásárolta a Siemens a Helioxot

2024. január 17. 19:40