HD élményt nyújtó James Bond telefon a Vodafone-nál

forrás: Prím Online, 2012. október 26. 17:23

Három vadonatúj készülékkel örvendezteti meg a Vodafone ügyfeleit a Sony. Októberben érkezik a boltokba a legújabb James Bond filmben, a Skyfall-ban is szerepelő Xperia T, a szemet gyönyörködtető dizájnnal felvértezett Xperia J, és a közösségi média csatornáit kiválóan kezelő, operátorok közül kizárólag a Vodafone-nál elérhető Xperia miro.

A vállalat legújabb zászlóshajója, a Vodafone Prémium üzleteiben kapható NFC képes Xperia T a Sony legjobb HD kijelzőjét és kameráját, vagyis 4,6 hüvelykes Mobile BRAVIA Engine-es HD Reality Display képernyőt és 13 megapixeles Sony Exmor R szenzoros kamerát tartalmaz, mely utóbbi a gyorsfotó funkciónak köszönhetően készenléti állapotból is alig másfél másodperc alatt képes egy kép elkészítésére. A csúcsmobil a specifikációk terén sem vall szégyent: kétmagos processzora 1,5 GHz-es, akkumulátora pedig 1850 mAh-ás, így üzemideje jelentősen hosszabb elődeinél.



A Sony médiaalkalmazásai – a Walkman, az Album és a Filmek – páratlan élményt nyújtanak. A Walkman használatakor a Sony ClearAudio+ minden eddiginél tisztább hangokat nyújt a zeneszámok lejátszása során, az Album segítségével könnyedén rendezhetők, megoszthatók a képek a Facebook-on is, a Filmek alkalmazás segítségével pedig kiváló kép- és hangminőségben élvezhetik a felhasználók a videókat.

A középső testvérnek, az Xperia J-nek sincs oka a szégyenkezésre. Egymagos processzora 1 GHz-es, akkumulátorának kapacitása pedig 1700 mAh. De a készülék különlegessége nem a számokban rejlik! A közösségi média oldalakon történt frissítéseket különböző fényeffektekkel jelzi az okosmobil.

A Sony harmadik új készüléke, az Xperia miro kétféle színben, fehér feketével illetve fehér arannyal kombinált verzióban kapható, karcsú és stílusos okostelefon, melyet a kapcsolatok, fényképalbumok és a zenelejátszó Facebook integrációja tesz különlegessé. A 3,5 hüvelykes, 320x480 képpont felbontású kijelzővel bíró, 5 megapixeles kamerával felszerelt miro Sony xLOUD audio technológiával felszerelve érkezik, így a lejátszott zenék meglepően jó minőségben szólalnak meg a készülék. A belépő szintű készülék 800 MHz-es processzorához 1500 mAh kapacitású akkumulátor társul.

Mindhárom telefon IceCream Sandwich operációs rendszerrel kerül boltokba, de az Xperia T esetében a későbbiekben Jelly Bean verzióra frissíthető.

A Sony Xperia T RED Super tarifával 6.990 forintos kezdőrészlettel elérhető a Vodafone prémium üzleteiben, a Sony Xperia J  ugyanezen tarifával 1 forintért vásárolható meg.




   



 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hozzuk ki a legtöbbet okostelefonunk hangzásából!

A hétköznapok elengedhetetlen részeként okostelefonunk egy kifejezetten kényelmes eszköz, amit számos dologra használhatunk. Akár csak telefonálunk, akár filmet vagy sorozatot nézünk, esetleg megbeszélésen veszünk részt vagy zenét hallgatunk, fontos, hogy a legjobb minőségű hangot kapjuk. A HONOR friss tippei ebben segítenek. 

2024. május 15. 16:10

A HUAWEI Pura 70 Ultra a DXOMARK történetének legmagasabb pontszámmal rendelkező kamerás okostelefonja

A HUAWEI Pura 70 Ultra lett a legjobb okostelefon-fényképező a DXOMARK független tesztlabor szerint.  A Huawei nemrégiben mutatta be legújabb zászlóshajó-készülékét, amely rögtön átvette a vezetést a szaklabor okostelefon-kamera rangsorában. A Pura 70 Ultra hátlapján egy 50 megapixeles Ultra Lighting főkamera kapott helyet változtatható rekeszértékkel és optikai képstabilizátorral, továbbá egy 40 megapixeles ultraszéles látószögű kamera és egy 50 megapixeles Ultra Lighting makró telefotó-kamera, elöl pedig egy 13 megapixeles szelfikamera.

2024. május 15. 11:30

Újgenerációs, sajátmárkás készülékek a Telekomnál

A Telekom május 23-án piacra dobja az újgenerációs, saját márkás készülékeit, a T Phone 2 5G-t és T Phone 2 Pro 5G-t. A telefonok nagyobb teljesítményű processzorral, fejlett kamerarendszerrel és kiváló minőségű kijelzővel érkeznek, hogy optimalizált játék- és streaming-élményt nyújtsanak felhasználóiknak.

2024. május 14. 20:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59

Megvannak 2024 legvonzóbb hazai munkaadói

2024. április 29. 11:38

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36