ABC News kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: ABC News

Fizetni fognak a felhasználók a webes hírekért?

Ki fog fizetni az internetes híroldalak online híreiért? A kérdés egyre gyakrabban felmerül, mivel mostanában jól megfigyelhető a hírszolgáltatások fizetőssé válásának trendje.

2002. augusztus 4. 20:01

Indul az interaktív AOL TV

A kilencvenes évek eleje óta digitális jövőként többször beharangozott interaktív televíziózás most az AOL és a Time Warner egyesülésével elérheti első sikereit. Az AOL TV várhatóan már a nyáron indul. Közben az ABC News és a New York Times is úgy döntött: elindítja a tévés és internetes szolgáltatások, műsorok szerkesztői munkájának egyesítését - olvashatjuk a Világgazdaságban.

2000. január 26. 09:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

Elsőként és egyedüliként a kiberbiztonsági szektorból egy magyar startupot jelöltek a 2022-es „baby black unicorn” döntős címére. A Clarabot emellett bekerült a 2022-es év legjobb információbiztonsági innovátorai közé, amelyre a világon csak 10 céget jelölnek évente. A minősítést a kiberbiztonsági iparág legelismertebb szakértői ítélik oda.

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

A 21 éves múlttal rendelkező pályázaton idén 227 honlap, applikáció és digitális megoldás méretteti meg magát. 'Az Év Honlapja' a beérkezett pályázatokat 28 kategóriában díjazza!

2022. december 2. 13:58