AOL Time Warner kulcsszót tartalmazó cikkek

Találatok a következő kulcsszóra: AOL Time Warner

Elbúcsúzik a német piactól az amerikai AOL

Elbúcsúzik a német piactól és kivonul Németországból az amerikai AOL, elbocsátva 140 ottani dolgozóját. Az amerikai internetszolgáltató átszervezése keretében Franciaországi, svédországi, finnországi és spanyolországi kirendeltségeit is bezárja.

2010. január 13. 08:33

A Warner tényleg megszabadul az AOL-tól

Az eddigi híreket megerősítve a Time Warner bejelentette, hogy még az idén leválasztja magáról régóta gyengélkedő internetes részlegét, az America Online-t (AOL).

2009. május 29. 07:45

Eladni készül az AOL-t a Time Warner

A Time Warner feldarabolja és részletekben értékesíteni szeretné azt az AOL-t, amely az egyesüléskor még egy súlycsoportban volt a médiabirodalommal, mostanra azonban régi fénye erősen megkopott.

Kulcsszavak: AOL AOL Time Warner
2008. február 10. 19:10

A Napster az AOL exkluzív előfizetéses zenei szolgáltatása lesz

Az internetes zenei platform, az utóbbi években többször, különböző formákban újjáélesztett Napster az AOL exkluzív előfizetéses zenei szolgáltatása lesz a jövőben.

2007. január 15. 08:31

Házasságra készül a Time Warner és a Microsoft az internetes üzletágban

A világ legnagyobb médiavállalata, az amerikai Time Warner tárgyalásokat kezdett a Microsofttal arról, hogy eladna neki az America Online (AOL) internetes tartalomszolgáltatóban való részesedéséből - írta csütörtöki számában a New York Post.

Kulcsszavak: AOL Time Warner AOL MSN
2005. szeptember 16. 09:45

Négy részre bomlik az AOL

A világ legnagyobb internetszolgáltatója négy különálló részre bontja fel eddigi egysége vállalti struktúráját, hogy csökkentse a bürokráciát és növelje nyereségességét.

2004. november 10. 20:29

Az AOL kihátrál a Microsoft támogatását élvező spam-ellenes rendszerből

Az America Online bejelentette, hogy a jövőben nem támogatja a többek között a Microsoft erős hátterével rendelkező Sender ID nevű spam-szűrő rendszert.

2004. szeptember 18. 12:05

Az AOL célba vette a mozgóképes megjelenítést

Az America Online továbbfejlesztett Instant Messenger szolgáltatása video chat-et és online játszható játékokat is kínál a felhasználóknak.

2004. február 8. 10:07

Egy gigászi identitászavar végjátéka avagy Requiem az AOL hőskorszakáért

Annyi féligazságot és ostobaságot összeírtak erről, hogy igencsak ideje lassan a felszín mögé nézni és megvizsgálni, hogy mi és miért történt.

2004. január 15. 09:15

Az AOL szerint 100 ezer dollárt sikkasztott két vezető alkalmazottjuk

Az America Online két korábbi vezetőjét perelte be sikkasztás vádjával, szerintük a két férfi nem létező cégeknek utalt ki 100 ezer dollárt, a pénzt valójában saját maguk tették zsebre.

2003. november 25. 22:29

Online rádiót, zeneszolgáltatást indít az AOL Time Warner Európában

Az AOL Time Warner a jövő héten egy online rádióadót indít be az európai felhasználók számára, jövő tavasszal pedig egy saját európai zeneszolgáltatást indít.

2003. október 9. 08:49

Az AOL Time Warner eladja DVD üzletágát

[smallimage 1 left]A világ legnagyobb médiakonszernje, az AOL Time Warner 1,05 milliárd dollárért megválik a DVD és a CD- üzletágától, eladja azokat a kanadai Cinram International társaságnak.

2003. július 21. 09:33

Vége a böngészőháborúnak?

[fsimage 1 left]A Microsoft-AOL Time Warner megállapodás a nyíltforrású, alternatív böngészők végét jelenti? Veszélyt jelent az internet nyílt szabványaira nézve, illetve mi lesz vajon a Mozilla projekt sorsa?

2003. június 9. 10:33

Több mint egymillió előfizetőt veszített az AOL

[smallimage 1 left]A Washington Post jelentése szerint a legnagyobb amerikai internetszolgáltató, az America Online (AOL) az év eleje óta több mint egymillió előfizetőjét veszítette el.

Kulcsszavak: AOL Time Warner média ISP
2003. június 7. 21:51

Súlyos biztonsági rések az ICQ-ban

Egy számítógépes biztonsági cég két súlyos biztonsági hibára bukkant az America OnLine (AOL) népszerű ICQ chat programjában. A hibák akár a számítógép irányításának átvételét is lehetővé teszik a hackerek számára.

2003. május 6. 22:14

1 milliárd dollárra perelik az AOL-t bennfentes kereskedelem miatt

A kaliforniai egyetem és az Amalgamated Bank tulajdonában levő Longview Collective befektetési alap igen komoly váddal 1 milliárd dollárra pereli az AOL Time Warner-t a Los Angeles-i legfelsőbb bíróságon, a céget bennfentes kereskedelemmel, spekulációval, és fiktív üzletekkel vádolják.

2003. április 14. 21:06

Véget ért az eBay-AOL reklámszövetség

Az eBay és az AOL Time Warner csendben felszámolta a médiaóriás reklámfelületeinek értékesítésére létrehozott szövetséget. A megállapodás a hét elején járt le, és bár egyik vállalat sem adott ki közleményt, az eBay éves jelentésében szerepel a megállapodás, mely "nem került sem meghosszabbításra, sem megújításra".

2003. április 1. 20:50

Leépítik az AOL TV-t

Az America Online hivatalosan is megerősítette, hogy beszünteti az AOLTV értékesítését, érdeklődés hiányában a cég felhagy az interaktív tévézéssel való kísérletezéssel. A 2000 júniusában nagy reklámmal beindított szolgáltatás eredetileg az AOL helyzetét volt hivatott megerősíteni a PC és a TV ötvözésével.

2003. február 18. 20:07

Megállapodás a mobilzenékkel kapcsolatban

Az amerikai Sprint PCS mobilszolgáltató együttműködési megállapodást kötött az AOL Time Warner-rel, aminek az értelmében új, folyamatos zenei és csengőhang szolgáltatásokat kínál a 3G PCS Vision ügyfeleinek.

2003. január 11. 13:17

Amíg az új és a régi média egybeforr...

Horváth László Amerikában (azon belül is Észak-Virginiában, Washington DC) tevékenykedő hazánkfia belülről éli meg az AOL változásait, így az új média szakemberének tollából hiteles képet kapunk arról, hogy miért rengette meg a világ legnagyobb médiabirodalmát az AOL-Time Warner házasság, és mi várható a konszolidáció után. Az írás lekéste a Prím Kiadó év végi papírmagazinjainak nyomdai határnapjait, így az online olvasásra kissé terjedelmes esszét 2003 elején jelentetjük meg nyomtatásban.

2002. december 5. 11:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

Tudatosabb háztartásigép-használatot hozhat lakossági szinten az energiavészhelyzet. Az augusztustól érvényes szabályozás szerint az is könnyen kicsúszhat majd az átlagos havi fogyasztásból, aki nem él fényűző életet. Simon Anikó, a Gorenje Magyarország Kft. marketingvezetője szerint a jövőben kulcsfontosságú lehet, hogy milyen állapotban vannak a háztartási gépeink, hiszen egy 15 éves vagy annál idősebb készülék akár meg is háromszorozhatja a fogyasztást. Aki új termékre ruházna be, annak érdemes lesz tisztában lennie a gépeket kategorizáló energiacímkék jelentésével – a szakértő szerint azonban a magyaroknak ez még mindig nehézséget okoz.

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

Az ABB immár hetedik éve sikeres és népszerű női mentorprogramjának célja, hogy erősítse a nők részvételét és növelje a munkavállalási kedvüket műszaki területeken, és lehetőséget adjon, hogy a női hallgatók már tanulmányaik során megismerkedhessenek egy nemzetközi cég működésével, szolgáltatásaival és karrierlehetőségeivel. 

2022. július 25. 12:40